pátek 24. července 2015

Víla

Když se malá slečna obléká sama, vypadá to takhle...

Užíváme si menší ochlazení a úžasné večerní procházky. Miluju ta místa u nás za domem a děsím se dnů, kdy tam porostou zase nové bytovky. Mám tak moc ráda přírodu. Kdyby neexistovala klíšťata, svět by byl hned lepší:)).

(helmu neměla jen chvíli na cestě)








Oblékají se vaši potomci sami? Asi jak kdy, že?:)

Chystám se na menší facelift pokojíčku a fotka s křídélky by se asi hodila na plátno do koláže s ostatními... 

L.

25 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Jako mně taky, ale myslím, že by tam neměla být 4x hlava. Chtělo by to aspoň jednu ještě vyměnit za nějaký detail.

      Vymazat
  2. Za mě ta první kombinace. Ta druhá mi k sobě neladí, protože je hodně patrný, že fotky jsou z různých dob (léto a podzim), když už, tak 4 fotky - 4 roční období (jaro,léto, podzim, zima). U tý třetí mi tam nějak neštimujou ty kytky dole..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, ale zimní jsem právě ladící neměla. Ty kytky se mi u tý 3.právě líbí... Díky, Maci!

      Vymazat
  3. Krásná vála a nádherné fotky.

    OdpovědětVymazat
  4. mě se taky nejvíc líbí č.1 a jsou nádherné ty fotky!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Odvážná víla, já bych do kukuřice nevlezla, bojím se divočáků :-)) Hlasuju pro třetí koláž, taky mi přijde nejvyváženější, ty dvě fotky do zelena to příjemně oživují, jednička a dvojka mi přijdou trochu jednotvárný. A ty fialový kytičky skvěle barevně i tvarově korespondujou s křídly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mluvíš mi z duše s tím divočákem. Ona byla asi metr od cesty, navíc je to pole ve městě, ale stejně jsem se jako hyperprotektivní matka zděsila a dovlekla jí pryč:-D. Jinak děkuju!

      Vymazat
  6. 100% číslo tři.
    Úchvatné fotky, princezna bude mít krásné vzpomínání♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moniko, děkuju mockrát! A nápodobně, vaše fotky mě taky moc baví:). Váš blog je naprosto úžasný a sleduju ho od začátku, co jsem tady.

      Vymazat
  7. Jsou krásné všechny, ale taky bych byla pro variantu č. 3. Vaší víle to moc sluší, je jako opravdová, fotečky nádherné, zdravím a přeji krásné dny, Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, jako opravdová, ona si to rozhodně myslí:))). Děkuju moc, Markéto!

      Vymazat
  8. Nejhezčí je č.1. Fotky jako vždy krásné.

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Luci, všechny koláže jsou krásné...každá má něco do sebe...Ty fotíš s citem, takže nelze vytknout jedinou chybičku. Já asi jako jediná jsem unesena podzimní momentkou v listí. Vidíme to teď letním okem...neb je léto... malá je neskutečně krásná modelka. Pá Věrka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, ty jsi zlato, děkuju! Jinak přesně tak, teď to vnímáme letně. Já právě úplně zbožňuju podzim. Na fotkách asi nejvíc.

      Vymazat
  10. Ahoj Lucko, oblékání už u nás začíná být docela boj. Malá si chce každý den vzít na sebe zelené tričko s pejskem - říká mu Tesinka (podle feny, co je u prababičky, a ona ji miluje) a já jí to každé ráno vymlouvám, že tričko je s dlouhým rukávem a venku je horko... navíc už jí je skoro malé... Fotka v kukuřici je boží. A asi máš pravdu, že nejvyváženější (hlavně barevně) je ta kombinace č. 3...
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to treperendy:)). To tričko si schovej na památku:). Díky moc!

      Vymazat
  11. Mě se tedy líbí buď 1, kde teda jsou nejvíc ladící k sobě na všech fotkách barvy, je to takové něžné. Ale víc se mi líbí 2, kde to nejsou jakoby jen 4 obličeje a je to rozbité těmi gumáky a podzimním listím. Kdyby k tomu byla ještě jako 4.fotka ta zimní, byla by to boma :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!