středa 8. července 2015

Konečně

...můžu zase existovat. Já totiž špatně nesu vedra. Jak je víc jak 28°C, je mi ouvej. 

V pátek jsem fotila svatbu a byla to zatěžkávací zkouška. Překvapivě to docela šlo, ale ty následující dny byly úmorné. Ani mi tak nevadí teploty, ale ten vzduch, když nejde volně dýchat.

V noci přišla očekávaná bouřka a dnes je krásně.  Mám ráda vítr.




E. si včera ze skříně vytáhla tuhle mátovou halenku. Byla zahrabaná někde hluboko a já na ní úplně zapomněla. A pak jsem si vzpomněla na tuhle fotku, která je právě rok stará. Miminko mi vyrostlo. A můžete si všimnout, že už nemá ofinku. Po té se mi občas zasteskne. 


Snad teď budu o něco víc produktivní. Maminka se mi vrátila z dovolené, tak už jen tiše vyčkávám, až si alespoň na odpoledne vezme E., protože doma je šílený nepořádek a čeká mě asi milion fotek a víkendové focení.

Také bych vám chtěla konečně poreferovat o těch našich foto albech, o nové vlasové péči, o pár nových kouscích na sebe i do bytu, plus jsem ještě nedala recept na ten ořechový dort, který jste mohli spatřit na Instagramu.

Mějte se!

L.

4 komentáře:

  1. Milá Luci, tak to se máme na co těšit - novinky z vašeho interiéru, tvůj šatník, ořechový dort... :) Mně horka tak nevadí, strávili jsme celý prodloužený víkend krásně letně v přírodě a u vody, odpočinuli jsme si. Dnes se ale dýchá nádherně a vůbec nevadí, že se sluníčko pro změnu ani neukáže, pak se zas o to víc těším na letní dny. Vaše E. se tolik změnila, moc se mi líbí ta poslední baculatá fotka s ofinkou. Jsem zvědavá, jak se bude s velkého miminka měnit v holčičku naše A. Myslím, že už se to pomalu děje, stává se holčičkou den ode dne víc, až mi je to někdy líto, že už není tou malinkou Málinkou... Mějte se krásně a užívejte si prázdninových dní, Veronika. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Lucko, i já přivítala dnešních 23 stupňů s otevřenou náručí ;-). Poslední dny jsem opravdu trpěla, asi stejně jako všichni, co bydlí v bytě a neměli možnost někam utéct... Se stejně otevřenou náručí vítám vždy i každý Tvůj nový příspěvek a krásné fotky v něm, tak se moc těším!!!
    V.

    OdpovědětVymazat
  3. Lucko, nádherné fotky! Mně naopak ta vedra ani moc nevadila, připadala jsem si jako někde na jihu u moře, to se mi líbilo...ale asi to bude tím, že prodloužený víkend jsme strávili u babičky na Vysočině na chalupě a chodili se koupat do rybníka :)) krásný den!

    OdpovědětVymazat
  4. Na ten ořechový dortík čekám a netrpělivě vyhlížím receptík.. Chtěla bych ho upéct mamce k narozeninám :) Vypadá úžasně a přitom jednoduše.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!