úterý 14. července 2015

Častolovice

...byly momentální nápad. Já jsem se v neděli ráno probudila celá rozlámaná po pracovní sobotě, ještě vidina pracovního večera, když se muž zeptal, kam vyrazíme. Vzpomněla jsem si na kamarádku Magdu, která hodně cestuje. Nedávno byla s rodinou právě na Zámku Častolovice a moc se jí tam líbilo. A my to máme kousek.



"Pojedeme do Častolovic!"... jsem vyhrkla, ačkoli jindy ty momentální nápady moc nemám. Tak se jelo. 








Emičce se to podalo s příběhem o princezně, náležitě se na to vyfikla. Byla trochu zklamaná, že zámek nepřipomíná Disney slaďárnu:), ale vzala jím zavděk:-D.






No ale musíme tam ještě jednou, mini zoo jsme vůbec nestihli. Jednou jsme byli v kavárně na nádvoří, kde E. zkoumala kytičky a obtěžovala ostatní rodiny:). V kašně objevila žabáky, z čehož byla nadšená, protože pořád čteme pohádku o princezně a žabákovi. Pak jsme vyrazili na prohlídku zámku, která byla s tříletým dítětem výživná. V parku se vyblbla a v zámeckém glorietu jsme se na závěr zastavili na kávu a zmrzlinu. 

No a pak už jsme museli domů...

Jaký byl váš víkend? Jdu se vlastně podívat, určitě najdu zmínky:).

L.

10 komentářů:

  1. Hezké fotky jako vždy:) Už se těším na to, až bude dcera větší a budeme jezdit po výletech, momentálně nesnáší autosedačku, takže je cestování fakt zábava.
    Víkend byl hezký, v pátek jsme oslavili její první narozeniny, od soboty je nemocná, teploty ke 40, zřejmě to přepískla s oslavou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, díky moc! My se těšíme, až bude ještě větší, protože vyrazíme k moři. Zatím cítíme, že bychom se zbláznili po dvou dnech:-D. Doufám, že už je malá ok! A dodatečně vše nej k prvním narozeninám, hlavně to zdravíčko;-).

      Vymazat
  2. Byli jste i na prohlídce zámku jo? To teda klobouk dolů! My měli co dělat v sousedním Kostelci, protože E. na všechno sahala...naštětstí je to tam takové volnější a byli jsme s průvodkyní sami...Mini zoo stojí za to...už se těším až tam zase vyrazíme. Je to jeden z mých nejoblíbenějších zámků...kdysi, když jsem tam byla ještě na rodinném výletě s rodiči jsem si tam vysnila svatbu...nakonec jsem však s věkem změnila vkus a sama cítila, že ty zámecké nejsou až tak pro mě :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani nevím, co nás to napadlo - ta prohlídka:-D. A právě kvůli tomu jsme tu zoo nestihli. Ale fajn to bylo.

      Vymazat
  3. Luci nádherné fotky! Tady jsem se vdávala! My jsme byli v Pekle a novém městě. Doporučuji Kostelec a výborné dortíky od pana hraběte v kavárně v parku. Tyhle místa milujeme ;-).
    Krásné prázdniny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, vidíš, vzpomínám si na fotku - jak tam sedíš na autě:). Do Kostelce se taky chystáme, díky za tip! Měj se krásně a ať jde všechno dobře;-).

      Vymazat
  4. Luci, zdravím :-) ... Na zámku jsme byli vloni a moc se nám tam libilo.
    Úžasná levandulová fotka s motýlkem.
    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, díky moc! My jsme ty zámky zatím moc neobráželi, ale konečně už zase občas vyjedeme na nějaký výlet.

      Vymazat
  5. Jéé Luci, to je teda pech, byla jsem tam také v neděli, od půl desáté do půl jedné. To je škoda, ráda bych Vás osobně poznala a pozdravila :-) Moc ráda "Vás" čtu. Krásné léto. Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, tak to je škoda, protože to jsme se minuly o hodinu! My tam přijeli tak o půl 2. A zrovna si říkám, že jelikož mě lidi začínají poznávat, budu se muset začít chovat slušně na veřejnosti:-D:-D. Díky moc!:)

      Vymazat

Děkuji za komentář!