sobota 6. prosince 2014

Loni touhle dobou...

...jsme s dcerkou už dávno pekly. Letos zatím nic moc. Dnes jsem zvládla dvě perníkové chaloupky, které vám ukážu příště. Měla jsem co dělat, abych je ubránila ručičkám malé chobotnice. Malá je ještě nemocná, ale už by hrozně moc chtěla vykrajovat a zdobit, tak snad se na to v týdnu vrhneme. Letos to zdobení bude opravdu zábava:). Už druhý rok se chystám dělat jenom perníčky. Manželova maminka (nemám ráda slovo "tchýně") je zlatá a vždycky nám dává krabici svého cukroví, které zbožňuji. Tajně doufám, že tomu tak bude i letos. Navíc vždy někdo z rodiny na Vánoce přiveze dort - od Reinvaldů z Poděbrad...nejlepší. No a na to si musím šetřit chuť:).

Takhle to u nás vypadalo loni o Vánocích...



















Přemýšlím, co se za ten rok změnilo... Už mám doma zase větší parťačku, která mi moc ráda pomáhá, se kterou si už skvěle popovídám, báječně se spolu zasmějeme. A letos už z těch Vánoc bude opravdu něco mít. Nemůžu se dočkat!

L.

10 komentářů:

  1. Milá Lucie, právě jsem objevila váš blog... Máte moc krásné fotky a milé psaní :-) Ráda budu nakukovat...
    Hezký víkend přeji
    Šárka
    www.fler.cz/SarkaR

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, děkuju za návštěvu a pochvalu! Budu ráda, když se budete vracet;-). Mějte se, Lucka

      Vymazat
  2. Změnila se technická kvalita tvých fotek:o) Ale "úhel pohledu" (nebo jak to pojmenovat) je stejný:o) A Emi je už velká holka, loni měla ještě trochu miminkovský rysy:o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidím to stejně, děkuju:). Zvláštní, že u těch domácích fotek to není lepším vybavením...L.

      Vymazat
  3. Kraaásné.. já ti tu malou parťačku jen závidím ;-) a z fotek úplně dýchá rodinná, pohodová, sváteční, vánoční atmosféra..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, pohoda určitě je:). Parťačku mám skvělou, ale to víš, taky jí ráda půjčím prarodičům:)).

      Vymazat
  4. Krása! Koukala jsem nejdřív na fotky a až pak četla, takže jsem se trochu lekla, že už máte ozdobený a rozsvícený stromek :) i když proč ne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro, u nás stromek až 23.v noci pro malou jako překvapení, ale uvidíme další roky, asi by se chtěla taky zapojit:). Jak to máte vy?

      Vymazat

Děkuji za komentář!