pondělí 1. prosince 2014

1. adventní neděle

...byla někdy do oběda velice klidná. Něco málo jsem poklidila, nazdobila, vyndala jsem náš adventní svícen, rozsvítila ku radosti všech světýlka... No a odpoledne nás nějak chytlo gruntování. Ale ještě pořád nepeču, je na mě brzo a mám nějaké dodělávky fotek.

Něco málo z naší decentní výzdoby je na fotkách. V pozadí si můžete všimnout nových hodin (Bonami), svícnu KJ Collection. Ještě jsem se nezbavila kytičky z růží, kterou mi po promoci donesla dcera, ačkoli už pár dní odchází:). Diamantová ozdoba je z Nordic Day, hvězda z Levných knih a adventní svícen je inspirován legendárním Kubusem by Lassen. A vše je provoněné vůněmi do aroma lampy od Marks&Spencer. Ještě to chce chvojí...






Jinak dcera  spatřila v Albert magazínu z loňska perníkovou chaloupku, tak mě to letos opět čeká. Už potřetí:). Samozřejmě vám jí pak nezapomenu ukázat. Tady jsou ty z minulých let. Docela jsem se u nich navztekala:).







Krásné adventní dny přeji,

L.

4 komentáře:

  1. Luciiiii! To je uzasne! Moc se mi to líbí a ten kubus ti závidím!!:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teri děkuju!! Já jsem z něj malilinko v rozpacích... je ale moc pěknej, byť ne originál. Lukymu se samozřejmě nelíbí, ale návštěvám ano:). Já ti závidím Gran polštářek, ale snad mi brzo přijde ta stromečková látka.

      Vymazat
  2. Jak už jsem chválila na střeše, krásné.. A chaloupka je tedy parádní, moje perníčky vypadají vždycky jako od dětí ze školky :-) Ale hlavně že chutnají ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:). No já jsem taková pečlivka a zdobení - to je moje:-D. Letos to bude všechno "ošklivý", protože se do toho vloží dcera, ale pro mě to samozřejmě budou nejkrásnější perníčky:). L.

      Vymazat

Děkuji za komentář!