neděle 15. února 2015

Poslední sníh a jaro ve vzduchu

Myslím, že u nás to byl asi poslední sníh. Letos mi to všechno obecně nějak víc trvá, nemůžu se dostat do formy, ale doufám, že je to tím únorem. Touhle dobou mívám každý rok nějaký splín a lenoru. Ale věnuji se hodně rodině, dcera je nabíječka (často i naopak:-D). Zima je ke konci už tak únavná a já se moc těším na jaro. Projíždím loňské fotky a nadšeně koukám na ty březnové, kdy jsem s E. seděla na zahrádce ve svetru. Kéž by letos to jaro přišlo taky brzy. Už se těším, až vytáhneme všechny ty oblečky, šatičky... Miluju naše procházky!












Teď ještě oslavíme narozeniny a pak se vrhneme na nějaké jarní dekorování (koukala jsem, že vy už povětšinou máte krásně nazdobeno). A zase bude o něco víc venkovního focení:). 


Usedám s kávou a jablkovým koláčem a pak vyrazíme na rodinnou procházku...

Krásný zbytek neděle!

L.

9 komentářů:

  1. Zdravím Lucko a přeji hezkou neděli. Na jaře vyrážím na první letošní dovolenou, tak už se taky těším. .... A též kvůli odlehčenému oblékání na sluníčko .... na lyžích jsem pěkné promrzla. Lenoru mám už od ledna(hlavně na uklizení :-)))... Dneska vyrážíme do kina. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Evi:). Já jsem právě koukala, jak jste hezky akční! Já když takhle venku promrznu, tak se z toho nemůžu dostat:-D. V kině jsme byli včera, na Zvonilce:)).

      Vymazat
    2. Moje jistota je dnes Tim Burton- jdeme na BIG EYES :-) a večer mi přijede z Budapešti syn s přítelkyni , tak si ukrátím chvíle čekání.

      Vymazat
  2. Moc krásné fotografie , u nás se sníh stále drží . Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, děkuju! No tady ho moc nebylo, vždycky nasněžilo a hned to roztálo, ale neva:).

      Vymazat
  3. Ty fotky z venku jsou opravdu nádherné!!! Nemůžu se vynadívat.
    Na jaro se neuvěřitelně těším. Od podzimu mi marodí syn pomalu v kuse. Teď už to dospělo k tomu, že už jsme skoro týden v nemocnici a já moooc doufám, že se zimou odzvoní i těmhle jeho potížím... Hned jak nás pustí, jdu také jarně zdobit, abych tu zimu rychle zaplašila...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda, tak snad už vás brzy pustí v pořádku domů! Někdy se to zoufale táhne:-/. Jaro bude spása. Jinak děkuju moc!;-)

      Vymazat

Děkuji za komentář!