úterý 25. srpna 2015

Na obláčku

Než malá slečna usne, tak samozřejmě vždycky čteme knížku a pak se hodně mazlíme:). Jsou to jedny z nejhezčích chvilek, ale lhala bych, kdybych tvrdila, že se netěším, až zavře oči a odebere se do Hajan:). 




A samozřejmě chci, aby to v těch Hajanech měla příjemné, prostě aby se cítila jako princezna na obláčku. 



Do pokojíčku jsem vás vzala vlastně jen jednou, když jsem vám ukazovala DIY domeček. Dítko vyrostlo, domeček je teď na nějakou dobu schovaný, něco přibylo, vrátila se nám opravená lampička. Pokojíček je pořád v procesu zařizování, ale vlastně mi to nevadí, protože jak dcera roste, tak se jí líbí nové věci a něco je vždy třeba změnit a přizpůsobit věku. 

O celém pokojíčku vám poreferuji až jindy, prozatím se můžete podívat na nový mráčkový polštář:). E. má pořád mimi peřinku (120x90cm), ale už jsem právě koupila nový polštář. Na ten jsem neměla povlak, tak jsem na Etsy objednala tuhle látku, která mě oslovila. A E. z ní byla nadšená. Povlak ušila jako vždy moje maminka. Na poslední chvíli jsem si "poručila" kanýr, který se k tomu podle mě hodí. Bez něj by polštář tolik nevynikl. Ještě musím sehnat čistě bílou peřinku. 







Já vím, mráčky jsou teď neskutečně v módě, což mě většinou odpuzuje, ale všude vidím ty černo-bílé. U nás jede barevná kombinace v převaze s bílou, doplněnou o růžovou, zelenou a červenou. U nás by černo-bílý nebo neutrální pokojíček neprošel. 

L.

13 komentářů:

  1. Hezký den,

    muchomůrkové povlečení je moc krásné, taky etsy...?

    děkuji Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, děkuju. Muchomůrkové je také z Etsy, je to americká designová látka Monaluna, organická bavlna, kolekce Fox Hollow.

      Vymazat
  2. Nádherný! Polštář, i fotky, ostatně jako vždy!

    OdpovědětVymazat
  3. Ten kanýr se k tomu náramně hodí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žejo! Jsem ráda, že se mu dostalo uznání:)).

      Vymazat
  4. Řekla bych, že děti mají mít alespoň trošku barviček v pokojíčku, vidí svět jinak. Přijde mi, že jako rodiče si v černo-šedo-bílých pokojíčcích realizujeme pouze svoje představy, nerespektujeme děti. A čím budou děti starší, tím víc si té černé ještě určitě užijeme :-) A ačkoliv barvy doma moc nemusím, tak u nás by to taky neprošlo :-) A moc se mi líbí ta lampička! Tenhle pokojíček je sen snad všech dětí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sen všech dětí je mít neustále roztahaný hračky v obýváku:-D. Ale jinak E. má svůj pokojíček moc ráda, na výběru věcí už se podílí. Lampičku miluje, měla hroznou radost, když se nám konečně vrátila opravená. Polštář si užívá, taky má svojí deku, kterou jsem jí koupila, když jsem jí čekala. Jinak děkuju moc a souhlasím, většinou si realizujeme asi svoje sny. Já se s černo-bílou vyblbnu jinde, v pokojíčku ty barvy má. Je fakt, že hračky jsou barevný, tak i v tom neutrálním pokoji to pak vypadá vesele. Těším se, až pověsíme háčky a nový plátna. To budu muset přemluvit muže. Což o to, já bych to zvládla, ale to by se nesetkalo s nadšením:-D.

      Vymazat
  5. Jeee, máme stejnou lampičku (a taky musela do opravy- odešlo trafo) a stejné barvy v pokojíčku :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stejný problém i u nás. Teď je pryč a je tam LEDka.

      Vymazat
  6. To je krásný pokojíček! Krásně barevně sladěný a lesní motivy jsou docela originální (aspoň já je v dětských pokojích často nevídám oproti jiným). A ten polštářek, to je sen (zlatá maminka) a moc se mi líbí i pyžámko! Já teda nemám nic ani proti černobílým pokojíčkům (teda popravdě úplně celý černobílý jsem snad ještě nikdy neviděla), spíš vnímám, jak to na mě působí celkově...
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verčo děkuju! Jednu dobu ty lesní motivy byly snad všude, ale je to takový rozmanitý téma, takže není problém to pojmout originálně. Mně se líbily ty moderní motivy a dobře se to kombinuje i barevně. Mně se černobílý-pokojíčky moc nelíbí, mně se líbí ty neutrální, šedý, bílý, béžový, ale Ema má holt barvy ráda. Všude:-D.

      Vymazat
  7. Prosím dáte nějaké fotky z pokojíčku vaší dcery?Moc se mi líbí system stuva. Ještě jednou prosím.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!