pátek 7. srpna 2015

Moje malá Elsa

Měli jsme mánii s prasetem Peppinou, mánii s Locikou, teď i Ledové království. Dlouho jsem nevěděla, o kom lidé mluví, když zmiňují jména jako Locika, Elsa, navíc jsem se "Disneyovkám" trochu vyhýbala. Ale člověk se tomu úplně neubrání, když to dítě někde spatří a začne naléhat. Nemám ráda Mickeyho, kačery, ale tohle jsou alespoň hezké pohádky. 

Růžové princeznovské šaty jsem pořešila formou DIY. Pak Ema začala vymáhat modré šaty ve stylu Elsy z Ledového království, tak jsem se podívala na látky a zjistila jsem, že bude levnější a jednodušší koupit je na Ebay. Ceny v obchodech jsou přemrštěné. Cokoli s touto tématikou, byť z Číny, je neskutečně předražené. Já je nakonec koupila za 250Kč. 



Vybrala si je se mnou na klíně a pak nastalo čekání na poštu. Musím jí pochválit, byla moc trpělivá. Děti by se měly umět na něco těšit a počkat si na to, ne to dostat automaticky a hned. Já jsem překvapená, že hezky čekala. 

Když dorazily, byla prostě štěstím bez sebe.

Každé ráno vstane, šaty si hned oblékne a hned po mně chce "upletat" copánek:). Říká mu "pluhovaný":).

Právě účesy často komentujete a ptáte se po nich. Vše se dá naučit, jen to chce trochu delší vlásky a trpělivost. Doporučuji shlédnout nějaká videa na YouTube, kde slečny a maminky z celého světa ukazují, jak na to. 

Tady  například "Elsa účes"

A TADY najdete úplně všechno:).

Co frčí u vás?

L.

5 komentářů:

  1. u nás frčí mašinka... jak při zkrácení účesu (zastřihovač), tak v knihách a v televizi (hlavně pohádky o mašinkách a bohužel i mašinka Tomáš):oD Kluci maj holt jiný zájmy:o)

    OdpovědětVymazat
  2. Náádherné šaty a krásný účes

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné šaty a moc pěkný účes. Díky za tuto i další inspirace v odkazech :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné... Emě to moc sluší... Naše Justýnka teď nějak ujíždí spíš na víc klučičích pohádkách jako Traktor Tom a Statečná autíčka a Bořek stavitel, tak si zatím vystačíme s princeznovskýma šatama, které podědila :-))) Chtěla bych jí nějaké "autorské" ušít, ale mám pocit, že jsem snad nikdy neměla méně volného času :-) Užívejte si krásné prázdnonové dny... Veronika

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!