středa 10. března 2021

Velikonoční dort

 Loni na jaře jsem na blog neměla moc náladu, ale zároveň jsem chtěla vymyslet něco hezkého na své narozeniny a na Velikonoce zároveň. Tyto dvě události se totiž většinou kříží.  

A tak jsem upekla tenhle dort s vajíčky z Mixit obchodu. Dort je ta moje klasika. 

Ještě vám sem příště hodím loňská akvarelová vajíčka, to je i příjemná aktivita pro tvoření s dětmi. 





L.



6 komentářů:

  1. Jako vždy krásný, jednoduchý a precizně ozdobený! Tohle já moc obdivuju, moje výrobky se mi vždycky zdají děsně upatlané :-) Naštěstí na chuti se to nepodepíše a sní se to vždycky :-) Dělala jsem sobě k narozeninám perníkový (mám je před Vánoci) a byl výborný, tak že bych se inspirovala i na Velikonoce? Zdravím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu, ono je to celkem jednoduchý, vajíčka jsou tak efektní, že to nechce moc úsilí. Jsem ráda, že ten perníkovej chutnal, já ho miluju! Mějte se krásně. Lucka

      Vymazat
  2. Óóó tak ten vypadá dokonale a k nakousnutí, já jsem spíš kuchařka než pekařka a cukrářka, takže tohle obdivuji...dort peču jen jednou za rok mým dětem:-) těším se na fotky z loňského tvoření a přeju krásné Velikonoce;-) Hanka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase naopak. Vaření je pro mě povinnost, pečení zábava. Ale teď se mnou začal občas vařit manžel, tak je to lepší. I vám krásné Velikonoce a jaro. L.

      Vymazat
  3. Děkuju děkuju..tvůj dort je úžasný..už jiný nepeču, perníkový je taky dokonalý. A letos jsem si lámala hlavu, jaký udělat dceři a mamce k narozeninám, a tenhle s velikonočními vajíčky je naprosto ideální..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že se podle receptů daří a dorty chutnají. Je to vlastně jen o malých změnách a kreativitě, jinak ty dorty peču pořád na jedno brdo:)).

      Vymazat

Děkuji za komentář!