pátek 26. března 2021

Jaro ve váze

Každý rok máme doma na Velikonoce kroucenou lísku ve váze. Dají se na ni dobře věšet nejrůznější ozdoby. Měla jsem v plánu dělat papírová vajíčka, ale jinak jsem nemohla na nic pěkného natrefit. A pak mi z eshopu Mazaná Gréta dorazil set pěti nádherných zajíčků (králíčků?) od značky Maileg. Už jen to balení je kouzelné! Syn si s nimi pohrál a pomohl mi se zdobením. On miluje i ty vánoční. V kombinaci s velkou růžovou Hammershoi vázou z Bellarose je to ono! 


 




Pokud byste si chtěli vytvořit taková jednoduchá papírová vajíčka, podívejte se třeba na tento návod. Zvládnou to i děti. Já je dělala s dcerou. Jen to chce hezký papír. 

Venku je konečně jaro, hned je ten svět veselejší.

L.

2 komentáře:

  1. Moc se mi líbí ta váza. Kroucenou lísku pěstuje švagr, jednou, až nebude na Velikonoce lockdawn, se za ním vypravím a jednu větev mu ukradnu, neboť je to moc pěkné. A zajíci jsou děsně roztomilí, ale ta cena :-O Až v příštím životě dokončíme náš dům, tak si je ale pořídím! A vajíčka taky pěkná, akorát ani ten pěkný papír si teď člověk nekoupí. To je ale doba... Hezké Velikonoce!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jano, děkuju. Já se přiznám, že v tomhle ohledu se mě covid restrikce moc nedotkly, protože online nakupuju skoro výhradně už roky. Ale chápu. Paperoamo má pěkný eshop, zrovna mám v plánu objednávku, protože u nich nakupuji věci na foto alba. No a lísku mi už druhý rok dovezl Rohlik, protože nevím o nikom, kdo by ji měl. Je to do vázy vážně krása. I vám domů krásné Velikonoce a pěkné jaro.

      Vymazat

Děkuji za komentář!