středa 28. listopadu 2018

Každý své

Na vedení foto alba se mě ptá hodně z vás. Většinou se zajímáte o úpravu fotek, formáty, alba a kapsy. Už se ale otevřelo i téma sourozenců - jestli má mít každé dítě své vlastní, nebo je lepší mít jedno společné album. 

Vždy jsem psala, že z mého pohledu je fajn dělat každému dítěti jeho vlastní, protože jednou si ho třeba bude chtít vzít. Navíc, prostřednictvím project life ráda vytvářím ten osobní příběh - a ten má každý svůj. To neznamená, že tam bude mít jen vlastní fotky. Vždy je to o všech členech rodiny a společných zážitcích. 

Ještě jako těhotná jsem tedy pořídila další album pro brášku a doufala jsem, že tam snad brzy založím otisk nožičky a postupně spoustu krásných momentek i detailů, které už mi nikdo nevrátí a já bych je, nebýt foťáku, nejspíš zapomněla.

Ty varhánky na prstících, první chvíle doma, společné koupání, první úsměvy a sourozenecké okamžiky... Těším se na všechno, co nás ještě čeká a já u toho budu s foťákem.

A kdyby nedejbože někdy hořelo, beru manžela, děti a ta alba...:). Dá to totiž práci. 


Na fotce je pár kousků z krásné kolekce První rok. Design je od Lucky Šindelkové a můžete je koupit v eshopu PaperoAmo. Jinde věci na project life nekupuji.


L.

5 komentářů:

  1. Moje máma vždycky říkala přesně to samé "A kdyby někdy hořelo, beru manžela, děti a alba.. Máme se ségrou každá své, od mimina a fotky, jak píšeš, všech členů, z Vánoc, výletů, oslav narozenin. A nejvíc na nich miluju, že je fotil a vyvolal táta!♥ Tvoje děti ti jednou s láskou poděkují!

    OdpovědětVymazat
  2. Já dělám svým třem vnoučatům také každému vlastní album-rodiče na to prý nemají čas.... Každý měsíc vyberu max. 3-4 fotky, nalepím na klasický A4 papír, doplním o vtipný komentář a obrázky, zařadím do plastových desek a do šanonu. Mají to vč. rodokmenu horoskopu při narození. Vánoce, narozeniny a prázdniny většinou obsáhnou více jak jeden list, ale i tak - všichni si rádi zalistují.....Honzíkovi je 13 let, šanon je téměř plný. Doporučuji místo drahých CEWE knih - pokud je nechcete darovat. Každé z vnoučat dostalo velký obrázek k 1. narozeninám se 13 fotkami-těhule, narození a pak každý měsíc do 1. svíčky na dortu - "PRVNÍ ROK ŽIVOTA" a všichni to velmi uvítali....
    přeji z Jizerek krásné skoro adventní dny. Olina

    OdpovědětVymazat
  3. Lucie, mohu se zeptat, kam fotky vkladate? Myslim tim do jakeho alba. Rada bych udelala neco takoveho, mam mam klasicke album, ale nevim, jak do nej fotky pridelat. Je mi lito lepit je tam lepidlem. Vim, ze se daji koupit i rozky, ale to bych asi nezvladla.

    Dekuji za pripadne rady a preji krasne Vanoce i s novym clenem rodiny!
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, je ideální koupit si rovnou album určené na tzv.project life. Mají je třeba v eshopu https://www.paperoamo.cz/. Konkrétně třeba tady:

      https://www.paperoamo.cz/alba-2/

      Co nemají skladem, to vám objednají.

      Ale máte i možnost koupit si "lepíky" a lepit fotky do prázdných stránek. To nevyžaduje takovou přesnost.

      Vymazat
    2. A mockrát děkujeme za přání! Krásný nový rok a hodně zdraví! Lucka

      Vymazat

Děkuji za komentář!