úterý 19. prosince 2017

Perníčky 2017

Oblíbené perníčky jsou na mém blogu často vyhledávané. každé Vánoce si na ně musím udělat čas a naše slečna je miluje. Zdobení je její oblíbená aktivita a je pravda, že je v tom rok od roku lepší. Letos krásně nazdobila asi 40 perníčků. Vždy se podívá na ty svoje, pak na ty moje, otočí pusu a praví, že já je mám hezčí. Tak jí na to vždy odpovídám to samé, že já jsem větší, tak mám za sebou víc tréninku, ale ty její jsou pro nás mnohem hezčí a taky žádanější. Všichni v rodině samozřejmě chtějí perníček od ní. My jsme letos perníčky použily i do dárků do školky pro paní učitelky. 

Myslím, že takhle už ty perníky budou vypadat každý rok, protože přesně takhle se mi líbí. Jsou takové pohádkové.

Tip: Dětem se bude lépe zdobit s malinko tekutější polevou a skrz větší otvor v sáčku/zdobičce. Já sama si pak pro přesné zdobení dávám do sáčku vždy jen trošičku polevy, aby se mi dobře zdobilo (viz fotka). Poleva se dá případně i uchovat v dobře uzavřené nádobě, ale vždy se bude nejlépe pracovat s čerstvou. 

















L.

8 komentářů:

  1. Lucko, jsou dokonalé! A slečna 100% zdobí lépe než já!Protože tohle opravdu není moje parketa a stale nechapu,jak se to dělá!Krásné Vánoce!

    OdpovědětVymazat
  2. Neuvěřitelná nádhera, Luci! Krásné Vánoce přeji. L.

    OdpovědětVymazat
  3. Luci, to je nádhera! Máte to obě moc krásné ;) Já mám perníčky upečené, jen jsem se letos ke zdobení ještě nedostala, tak snad to do Vánoc stihnu...:)) Krásné svátky!

    OdpovědětVymazat
  4. Ani ja som ešte také krásne perníčky nevidela.Gratulujem kuchárkam ! Veselé Vianoce želá Marianna

    OdpovědětVymazat
  5. Já se těch Vašich "obrázků" nemůžu nabažit, Lucko! A není to ten těmi překásnými perníčky... Jste fakt holky nejlepší :). Hezké vánoce přeji! Jana

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ty jsou opravdu povedené,já zdobím celkem slušně i drobné tvary,zvířátka a to i ty ,,vyloženě vánoční"jako hroch,slepička,žralok,žaba nebo dinosaurus ale ty vaše jako krajkové okraje bych nedala,to musí být opravdu pracné,jste šikovné holky.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!