úterý 17. března 2015

Pro fintilku

Máte doma holčičku a nevíte, co byste pořídili za dárek? Mám pro vás jeden tip na věc, která podle mě bude sloužit dlouho... 

Blížily se Vánoce a já jsem si ani moc nemusela lámat hlavu s tím, co naší holčičce nadělí Ježíšek. Jednak si o všechno říká sama, ale také je veliká fintilka. Neustále před zrcadlem, korále, každých dvacet minut jiné šaty,... Umí být i velký lumpík a chovat se jako kluk, ale holčičku (a maminku) nezapře. No zkrátka, sháněla jsem jakousi toaletku, spíš zrcadlo se šuplíčkem, ne vyloženě stoleček se židličkou, protože pokojíček samozřejmě není nafukovací. Už tak tu máme kočárek, kuchyňku, stoleček a židličky... Výběr byl tedy špatný, všechno růžové, přeplácané, velké, drahé, malé, plastové... Asi by byla nadšená i z těch největších kýčů, ale to já tedy ne. Líbila se mi taková ta retro, kterou snad všichni známe, ale tu zrovna nikdo neprodával. Pak jsem zvažovala, že by jí vyrobil truhlář, ale nakonec mi padla do oka tahle jednoduchá, bílá od Kidkraftu. Všude byla tenkrát vyprodaná, ale usmálo se na mě štěstí a v jednom jediném eshopu, kde byla skladem.  Montáž byla bez problémů, dokoupila jsem nějaké propriety a pod stromečkem udělala radost. Jak sami vidíte, slouží svému účelu.









Krém na ruce Etude House, korunka H&M


Pořizovali jste něco podobného?

Už nějakou dobu se chystám nafotit něco z pokojíčku, ale je tam pořád takový chaos:). 

Hezký den (dnes celkem jarní)!

L.

4 komentáře:

  1. Lucie, this is beautiful :) Really lovely gift for a girl :). I also prefer neutral colors of furniture, it is enough that my daughter has colorful toys, and I know it is hard to get such, usually they are done in girl/boy color scheme :). Thank you very much for sharing such great ideas with us :). I love all your pictures, but the last one is amazing :).
    Have a nice day, Girls :)

    OdpovědětVymazat
  2. to je tak sladký, holčičku ti závidím, já jsem se vždycky těšila, až budu dceři šít na panenky, protože mě to jako malou hrozně bavilo ... zatím bohužel. ale klučičí pokojíček bude v novém bydlení vymazlený, už se těšíme - pak teprve nafotím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Lucko, já mám pro naši holčičku toaletku prozatím schovanou, fintění ji zatím nechytá, ale čekám to každým dnem ;-) - je ještě po mně, taky bílá, ale menší, a možná je to zrovna ta retro, o které jsi psala... a koukám, že máme stejné šatičky, dcerka je teď dostala k narozeninám ;-). Měj se moc fajn!
    V.

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Luci...hlásím, že též máme...ale největší úspěch sklízí máminy věci...mámino zrcadlo, máminy šminky, co se umývají micerální kouzelnou vodičkou a máminy velké boty....a já moc a moc ráda, vše dovolím...protože takto se rodí ze slečinky slečna...Máš opět překrásné fotky...smekám. Věrka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!