sobota 21. března 2015

Je to oficiální

Včera byl první jarní den. Jaro je tady už doopravdy. 

Oslavily jsme ho krásnou procházkou. E. byla plná energie, protože takové sluníčko už nám chybělo a mně chybělo i focení. Rok od roku je pro mě zima těžší, protože mým obrovským koníčkem je focení v exteriéru a já už jsem začínala mít abstinenční příznaky. V bundách a bez toho správného světla to není ono.

Ale už nám to začalo a bude to dlouhé - snad až do listopadu jako loni. 

Radujme se!:)







Úžasná čepička od BeBirdie


Nepochybuji o tom, že si ty dny také užíváte... 

Tak snad nám to avizované ochlazení nepokazí radost. 

Mějte se parádně!

Jedna náladovka k tomu...

L.

14 komentářů:

  1. Krásné jaro Luci. Tak jsem se těšila na sluníčko. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Evi! Až na nadšené lyžaře se asi těšili už všichni, ta zima je ke konci úmorná... Měj se krásně!

      Vymazat
  2. Opět moc příjemné fotky! My doma s bolavým uchem :( ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Tak brzké uzdravení, to je teda nepříjemný:-(

      Vymazat
  3. Ty boticky na prvni fotce jsou moc hezky. Jakapak to je znacka? Mala je kouzelna, jak ti na vsech fotkach hezky pozuje. To u nas vetsinou nehrozi. Snad az bude Boban starsi....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to Primigi, naše nejoblíbenější, podle mě nejkvalitnější. Ema pózovat umí, to je fakt, ale já radši ty přirozený fotky, kdy jen fotím to, co sama dělá - jako byly tyhle. Děkuju:)

      Vymazat
  4. Luci, nádherné fotky ..... přeji ti krásné JARO !!!! Marki

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky. Jj, take si užíváme, když je hezky... Tak ať máš hodně dobrého světla :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Lucie,krásne fotky,nádhernou holčičku mátE,opravdu máte dar zachytit přes fotky atmosféru s citem a kouzlem,které je z fotek tak znát a krásné se na ně dívá!
    Prosím,máme taky botičky od Primigi,ale tyhle jsem ještě nikde neobjevila,nakupují je přes detskeboty.cz,máte je z ČR nebo dáte,prosím, tip má nákup;-)? tyhle jsou nadherneeee! moc díky a krásné jaro přeji!
    Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, děkuji za pochvalu, moc mě to těší:). Tyhle boty mi sehnala kamarádka v outletu. Jsou úžasný, ale musím říct, že ta barva je fakt nepraktická:-D. Vám také krásné jaro!

      Vymazat
  7. Dobry den Lucie,

    obdivuji Vase fotky a take to, jak oblekate svoji holcicku ☺ Muzete mi prozradit par tipu kde nakupijete obleceni dceri? Dekuji moc, taky bych chtela aby to moji dracici tak sluselo...
    Preji krasne jaro! Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji, Jano!:) Nakupuju hodně oblečení H&M, Lindex, Next, Zara... Hodně ve slevách, ale taky outlet třeba na Mimibazaru. Prakticky nenakupuju drahé kousky, je mi to líto. Spíš si tak vybírám a myslím, že umím hodně šikovně volit velikosti, takže dceři to vše krásně vydrží. Pak mám slabost na pletené věci. Mám šikovou maminku a tchýni, takže si vybírám různé moderní střihy, nakoupím vždy materiál a ony mi to upletou. A volím spíš neutrální barvy a spíš méně vzorované, nemám také ráda nápisy. Dětem sluší jednoduchost, aby vynikly ony samy. Mějte se krásně!

      Vymazat

Děkuji za komentář!