pátek 28. listopadu 2014

Podzim života

To není parafráze na stáří, prostě jsem letos zažila asi nejkrásnější podzim v mém životě.

Kdo si užívá první dítě, tak jistě pochopí. Moje dcera už nikdy nebude tak malá, roztomilá,... prostě je to kouzelné období. Navíc jsem v září navždy zakončila vysokoškolskou éru, která pro mě znamenala stres, stres a stres. To mi také umožnilo víc se věnovat svému koníčku, kterým je focení.

Milujeme procházky v okolí, hlavně v lesích. Trhání kytiček, sbírání klacíků, kamínků,... Musím zachytit všechny ty detaily a okamžiky, které už se nebudou opakovat.... ach...




















Jaký byl ten váš podzim? Máte vzpomínku, kterou si chcete uchovat?

L.

16 komentářů:

  1. Tak to jsou naprosto dokonalé fotky.. ty barvy,detaily,přirozenost.. a holčička je krásná,taky bych takovou cácorku chtěla,snad se nám brzy povede ;-) a až bude (nebo raubíř) tak určitě chceme fotky od tebe!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko, děkuji! Je to vášeň a posedlost, snaha zachytit úplně všechno. Však to brzo sama poznáš. Držím palce a ráda budu jednou u vašich společných chvil - za objektivem:).

      Vymazat
  2. Milá Lucie, úplně se mi zatajil dech, fotky jsou neuvěřitelné!!! Ať si stejně užijete i zimu ;-) Krásný víkend

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, děkuju za milou pochvalu. Jsem ráda, že na vás fotky zapůsobily, o emoce jde totiž především. I vám krásný víkend a těším se na vaši adventní inspiraci;-). L.

      Vymazat
  3. Milá Lucie, nádherné fotky!!! Úplně žasnu, jste profesionál!? Také miluji focení, ale obávám se, že zdaleka ještě nejsem tam, kde Vy... Můžu se zeptat čím fotíte? Díky a krásný den, Veronika. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veroniko, moc děkuju! Profesionální dráze se bráním, ale pomalu to tam spěje a nějak není cesty zpět:-D. Vybavení dokupuju za běhu, mám stále ještě Nikon D5100 a pár objektivů. Miluju ty pevný - takže hlavně 35, 50, 85mm... Krásný víkend a díky za komentář;-). L.

      Vymazat
  4. Ani se nedivím, že sis podzim tak užila! Věnovat se takové krásné roztomilé holčičce je už sama o sobě úžasné, do toho všude tolik barev, vaší lásky. Nemůžu se na fotky vynadívat! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, moc děkuju za takový komentář! O to přesně jde:). Láska k ní, k přírodě a k focení... Jsem moc ráda, že se fotky líbí:). Lucka

      Vymazat
  5. Tak to jsou nádherné fotky! A dcera má parádní garderobu :)
    Markéta

    OdpovědětVymazat
  6. Opravdu neuvěřitelně krásné fotky.
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jano, moc děkuji za pochvalu! Fakt je, že jich mám na tisíce a ještě mnohem krásnější, ale ty já si nechávám pro sebe:). L.

      Vymazat
  7. Moc hezké fotky

    OdpovědětVymazat
  8. Překrásné fotografie.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!