středa 19. listopadu 2014

U sousedů se svítí


Domečky jsou v interiéru poslední roky oblíbená dekorace. Těch dřevěných v nordic stylu už je všude trochu moc, navíc jsou hodně trendy a mohou se okoukat. Já mám ráda hlavně lucerničky, které dělají nádhernou atmosféru a naše malá dcera je úplně zbožňuje. Věří, že v nich bydlí trpaslíci. Dekorace tu totiž nemám jen kvůli sobě, ale vytváříme přece atmosféru i pro děti. Naše dcera se ráda na všem podílí, všeho si všímá a nadšeně mi pomáhá dekorovat. Období, kdy jsem doma měla batole jako chobotnici s ničitelskými tendencemi, která nenechá nic na pokoji, už je naštěstí pryč. 

Moc se mi líbí domečky Kahler, ale tyhle od dánské značky KJ Collection jsou neméně krásné. A levnější:). Navíc se mi líbí, že jsou neglazované a takové víc "handmade":). Kupovala jsem je postupně po jednom už od loňska na La Deco (www.bytove-doplnky-dekorace.cz). 




Sníh a světýlka jsem vám naaranžovala speciálně na focení pro vánoční atmosféru, ale jinak máme domečky na polici už někdy od října. A rozhodně nás neomrzí.


KJ Collection (La Deco)


Děti bude určitě zajímat umělý sníh. Je údajně netoxický, míchá se s vodou, ale je možné ho vysušit a opětovně použít. Je koupený za 59,- Kč ve Sparkys a původně jsem ho měla jako rekvizitu na vánoční focení v exteriéru. U nás má úspěch i doma a ten úklid není nic hrozného:).







O Vánocích k domečkům přibyde Josef, Marie a Ježíšek z loňského výprodeje:). Bude to takový improvizovaný betlém. Určitě vás čekají nějaké články pro tvoření s dětmi. Vyrábíte něco? A dekorujete i pro děti?

L.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář!