středa 22. září 2021

Podzimní dekorace z dýní

 Kamarádka mi donesla malé okrasné dýně, což mi udělalo velkou radost. Už dlouho jsem chtěla vyzkoušet tyhle krásné svícny, které jsou úžasnou podzimní dekorací, ale zároveň vlastně nic nestojí. Stačí pár čajových svíček a chvilka vykrajování. 

Pro každé roční období mám krabici oblíbených dekorací, takže jsem navíc sáhla i po svícnech a lucernách, které se barevně a stylově hodí. Například lucernu se stromem Broste Barti už mám dlouhé roky a je to srdeční záležitost. Ratanovou jsem koupila v létě v Hornbachu a ta ďubkovaná je značky Clayre&Eef. Velké žaludy jsem ulovila loni na Westwingu (značka Miloo Home) a ty malé nasbíral náš nejmenší, přírodou posedlý objevitel. Po cestě alejí za tatínkem do práce mu padly do oka a já se nedivím, jsou krásné. Podnos je z HM a kupovala jsem ho kvůli nerozbitnosti. Syn si rád vše osahá:). Dcera je teď doma nemocná a vše sledovala z gauče, ale prý se mi moc povedly fotky:).


Nechte se inspirovat a užívejte podzim!











Těch fotek je až moc, já vím. Ale ono se to dobře fotí:). Dejte vědět, jestli je zkusíte taky.

L.

5 komentářů:

  1. Velmi se mi líbí Vaše podzimní dekorace. Jsem ráda, že opět zveřejňujete na Vašem blogu příspěvky a už teď se těším na Vaše další krásné fotky a počteníčko. Přeji Vám krásný a pohodový podzim.

    OdpovědětVymazat
  2. krásné, zrovna dneska jsem dceři odvezla dvě obří dýně...malé nemám, ty dokoupím.... Přeji krásně barevný podzimní čas. Olina z Jizerek

    OdpovědětVymazat
  3. Tak svícny určitě vyzkouším, já si dneska dovezla od kamarádky mega dýni na kompot a dvě menší dětem na vykrajování. Máš moc krásné dekorace, hlavně ten mega žalud.

    OdpovědětVymazat
  4. Profesionální dekorace i fotky. Moc pěkná podívaná. Všechny dekorace jsou krásné. Z Broste mám v práci velký hrnek se stromem a taky srdcovka, rozumím tomu.
    Přeji krásný podzim plný podzimního potěšení. Jitka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!