úterý 17. ledna 2017

Zima

...je letos pořádná. Sníh snad máme v lednu každý rok, ale že by u nás vydržel tak dlouho...paráda. Já nejsem žádný zimní tvor, zimní sporty mi moc neříkají, na lyžích jsem stála naposledy někdy v sedmnácti, navíc je mi prostě pořád zima. ALE...je to krásné na pohled. Užívám si to nejenom jako fotograf, ale i jako máma nadšeného dítěte. A ten pocit, když padá sníh...je jen málo takových věcí. Kouzlo.

Už někdy v říjnu jsem kupovala tenhle pletený set. Byla to láska na první pohled a já hned měla představu o tom, jak by ty odstíny asi vypadaly na fotkách. Je to trochu deformace, ale myslím, že celkem neškodná. A musím říct, že z toho setu měla velkou radost i sama slečna. Líbí se jí barvy a bambule. 








Na blogu bych toho chtěla během ledna stihnout ještě dost. Chtěla bych se zmínit o tom, jak jsme byli na baletu, co čteme, ale také poreferovat o nějaké kosmetice a o tom, jak pokračuji v naší rodinné kuchařce. 

Mějte se krásně!

L.

8 komentářů:

  1. Nádherný set a nádherný kabátek! Strašně, ale opravdu strašně moc se mi líbí, jak Emu oblíkáš! ;-)
    V.

    OdpovědětVymazat
  2. Vsechno krasne a nadherne, za me asi nej ta predposledni fotka, i pres muj rozbity a stale fialovy monitor je videt, ze je uzasna. M.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné, Vaše fotky prostě zbožňuji:)Janča

    OdpovědětVymazat
  4. Lucko,krásná kombinace barev i set:-)A ty zimní fotky!

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné barvy. Sama bych si takový přála! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!