neděle 18. prosince 2016

Cukroví

Cukroví jsem poslední roky moc nepekla. Obvykle jsem napekla perníčky a byla jsem šťastná za krabici od tchýně. Já mám totiž ráda to "cizí". Když se s tím patlám, načuchám se toho a už pak na to svoje nemám chuť. Ale letos jsem pár druhů udělala. Kromě těch osvědčených jsem chtěla zkusit i něco nového. 

Anička z blogu Nanaliving mi poslala recept na tyhle medové kuličky. Hned mě oslovily, protože tenhle typ cukroví má rád můj muž. Navíc je to něco, s čím může pomáhat dítě zcela samostatně. Emu nejvíc bavilo obalování a dávání do košíčků, byla nadšená a provedla to věru zodpovědně:).

Určitě doporučuji!











L.

6 komentářů:

  1. Hezké ráno, Lucinko, to je náhoda ! Minulý týden jsem tento recept dostala od kamarádky. Stejně jako ty říkala, že jsou kuličky vynikající a tak se chystám recept vyzkoušet. Díky Tobě a Tvým krásným fotografiím mám představu, jak by měly kuličky vypadat. Děkuji tedy za inspiraci a přeji příjemný zbytek adventu. Ilona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ilono, díky za komentář. Kuličky jsem dělala hlavně kvůli manželovi, ale chutnají i dceři. Asi to bude stálý druh. Děkuju za přání, užij si Vánoce!

      Vymazat
  2. Vypadaji lakave. Mam to s cukrovim stejne. Udelam par druhu a pak jim radeji to cizi. Nastesti nam kazdy rok dava cukrovi tchyne, ktera to mega mnozstvi sama nesni.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anoo, čekám na cukroví od tchýně, mám ho ráda. Teda hlavně kokosový kostky.

      Vymazat
  3. Lucinko, tyto kuličky také připravuji a mají opravdu úspěch. Bohužel nemám štěstí na tak krásné papírové košíčky. Prosím vás, můžete prozradit, kde jste je pořídila? Jinak perníčky opět úžasné. Obdivuji vaši šikovnost:-).Alena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aleno, košíčky jsou z Nordic Day, dostala jsem je jako dárek k objednávce a schovávala je několik měsíců speciálně na Vánoce. A děkuju za kompliment!

      Vymazat

Děkuji za komentář!