úterý 15. listopadu 2016

Se vzorem

Dlouho jsem po něm toužila... A teď nemyslím chlapa, ale váleček. Tenhle dřevěný, embosovaný váleček značky Goody Woody, který je krásný už jen na pohled. 

Není to úplně levná záležitost, navíc mají tak širokou škálu vzorů, že jsem okolo nich kroužila celkem dlouho. Jedna kamarádka mi poslala slevový kupon na Bellarose, druhá mě podpořila v nákupu a chtěla taky jeden. Vybírání bylo těžké, ale nakonec jsme zvolily Folk a Folk Flowers s tím, že si je v případě potřeby vyměníme. 

Nemůžu se dočkat, až ho vyzkouším. Očekávám, že to nebude legrace, jak se může zdát. Ale já si věřím:). To linecké bude letos nádherné!



Máte zkušenost? Který vzor by vyhrál u vás? Já jak vidím folklorní vzory, tak to musím mít.
L.

12 komentářů:

  1. Nádhera....To.se bude péct...Ilča

    OdpovědětVymazat
  2. U mě by asi zvítězil vzor snowflakes. Moc se těším, až ukážete, jak se Vám pečení podařilo...já Vám věřím;-)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  3. Luci, jsou nadherne, ma kamaradka, vzor nevim, taky z Bella R., ale bohuzel, spokojena neni, lepi se to, vzor nebyl tak patrny, a to je pomerne zkusena kucharka, takze o to vic jsem zvedava, jak budes spokojena ty. M.

    OdpovědětVymazat
  4. Válečky jsou nádherné. Jsou to dost podobné vzory. Těžko by se vybíralo. Já bych zvolila coffee. Vím, že se válečky líbily holkám co dělají fimo. Ať se dílo podaří. M.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné válečky, už se těším, až nafotíš první várku cukroví. Ať se ti povede. Magda

    OdpovědětVymazat
  6. Těším se na fotky z pečení. Váleček mám od Kitchenette s podobným vzorem a práce s ním náročná není, jen je potřeba použít těsto, které moc"nevyběhne",tím by se ten vzor ztratil, takže linecké je ideální volba. Šárka

    OdpovědětVymazat
  7. Krásnej, Luci! Hlavně si ty vykrájený vzoratý kolečka dej na chvíli do mrazáku, než je dáš do trouby, vzor pak bude krásně držet.Pa, S.

    OdpovědětVymazat
  8. Lucko, tak parádní válečky vidím poprvé v životě. Těším se na výrobky, které s jeho pomocí vyrobíš, bude to nádhera. Krásný večer A.

    OdpovědětVymazat
  9. Loni jsem ho dávala ségře k Vánocům, myslím, že to byl vzor damašek. Taky ho používá hlavně na linecký a je to krásný...

    OdpovědětVymazat
  10. No to je nádhera, umím si představit nejen na linecké, ale i na jiné tvoření. :-) Děkuji za tip! L.

    OdpovědětVymazat
  11. Milá Luci, už jsem na ně koukala loni v Kitchenette a musím říct, že k těm z Bella Rose nějak nemám důvěru, ani nevím proč. Asi bych se rozhodla raději pro některý od Valek Rolling Pin. Jsem moc zvědavá, jak se Ti s ním bude pracovat, taky o nich přemýšlím, jen jaký vybrat... Ty folklórní květinové motivy jsou nej! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na to koukala a mně to přijde stejný. Jako i technologie a tak... Proč myslíš?

      Vymazat

Děkuji za komentář!