pondělí 26. září 2016

První podzimní den

...byl slunečný a teplý. Takové počasí bych mohla mít každý den v roce. 

Ačkoli práce mám až nad hlavu a od foťáku už si i ráda odpočinu, jsou dny, kdy mě to úplně vábí jít ven a zvěčnit tu slečnu, která je každým měsícem větší. 

Dřív jsem podzim neměla ráda, ale co už nejsem školou povinná, vnímám jeho krásy mnohem víc. Teplý svetr, jablka z chalupy, štrúdl, večery u svíček pod dekou, ale taky ranní mlhy a první mrazíky. 

Období hojnosti. 

Kdybych mohla, sáhla bych po knize a četla. Říkám si, jestli na to někdy budu mít klid a čas...? Maximálně občas pustím nějaký ten seriál a snažím se jít každý měsíc s kamarádkou do kina nebo na kávu či snídani.

...

Šatičky jsou značky Suvi + Matias, jmenují se Stella a já je ulovila s 60% slevou. Jsou jí větší, ale takhle já oblečení kupuji běžně. Jsem ráda, když nám vydrží a vynosí se maximálně. Bude to velmi oblíbený kousek. Vřele doporučuji. Jedná se o fair-trade oblečení, které je opravdu kvalitní a krásné. Musíte uznat, že tohle je móda, která dětem sluší nejvíc. 










Co máte v plánu na podzim? Ať už je to kulturní akce, výlet, nějaké DIY nebo jídlo... 

L.

14 komentářů:

  1. Lucí, umíš překrásně mluvit svými fotografiemi. Naprostá bomba tyto podzimní♥

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju tvoje fotky!! Krasne podzimni dny preji!!! Tereza

    OdpovědětVymazat
  3. Luci, to jsou neskutečně krásné fotky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alčo, mockrát děkuju. Jsem ráda, že se líbí a podařilo se doručit tu atmosféru...:)

      Vymazat
  4. Lucko, úžasné fotky. Také se moc těším na podzimní toulání, na ořechy - ty čerstvé, co se musí ještě loupat z hořké slupky. Takže bude určitě ořechové DIY. A už mám připravenou i kupičku knížek. Krásné dny, Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo, děkuju! Ty čerstvý ořechy jsou nejlepší, ale poslední roky jsem se k nim nedostala, už nemáme zdroj jako dřív:-/.

      Vymazat
  5. Fotky jsou nadherne. Mate opravdu cit pro zachyceni atmosfery. K vasi otazce - chystam se precist mraky knih, az budou dny posmourne a nevlidne. Muzu mit ja dotaz? Prosim jaky mate fotak? Dekuji. Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, děkuju! Ke knihám já se už letos asi nedostanu...Tak jedu aspoň na těch seriálech občas. Tak jednou týdně nějaký stihnu. Netrpělivě čekám na Gilmore Girls revival! Ad foťák, mám Nikon D750, dřívější fotky a fotky z dovolené jsou D5100.

      Vymazat
  6. To by byla krásná foto kniha :) Nebo kalendář.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to joo, jen sehnat někoho, kdo to udělá:-D. Možná se k tomu dostanu po Vánocích, to je vždycky čas, kdy mají fotografové trochu volna. Ale já jsem ještě nedodělala album 2015...ostuda!

      Vymazat

Děkuji za komentář!