pátek 8. července 2016

U dědy na zahradě

...je slečna moc ráda. Vždy se těší, až tam bude hospodařit, až všechno zkontroluje a zavlaží. Od loňska bohužel zmizela meruňka, protože byla napadená, ale trpaslík Zbyšek zůstal. Ono to s ním bylo takhle... Děda s babičkou ho kdysi od někoho dostali, ale dlouhá léta byl schovaný dole v prádelně. Já už dál nemohla snášet to, jak smutně kouká za oknem ven - a vysvobodila jsem ho. Zbyšek hlídá česnek, má funkci, tak jakýpak kýč? :)











Léto je v plném proudu a při mé práci a absenci školky mám kolikrát problém rozeznat dny v týdnu. Moc mi vyhovuje současné počasí a doufám, že ta loňská parna snad letos nebudou.

Z trouby jsem vyndala bublaninu, pověsím prádlo a vyrazíme ven. Máme teď docela aktivní dny, setkáváme se s přáteli, je to fajn!

Hezký víkend! 

L.


4 komentáře:

  1. Pravidlo každé zahrádky je ASPOŇ JEDEN KÝČ JE NUTNOST! My máme trpaslíky dva! ;)

    PS: Zbyšek je super jméno!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím!:-D A jsem ráda, že se jméno líbí. Na to já jsem expert, vždycky přijdu s něčím skvělým:-D.

      Vymazat
  2. Sakra tak trpaslík je něco co děsně potřebuju, ale chci toho pravýho z čech, začínám si psát seznam nutností, který budu potřebovat přivízt jinak to fakt nevidim!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle je ze Znojma:-D. Těším se na toho vašeho! Jednoho ti koupím, až za váma poletím. A na letišti ho budou zkoumat, jestli v něm nevezu bombu nebo koks:-D:-D.

      Vymazat

Děkuji za komentář!