středa 6. ledna 2016

Zima/Winter

Tentokrát mají oba mé blogy stejný příspěvek. Hlavní téma je totiž jasné - sníh. 

Já se na něj těším každý rok. Nejsem žádný horal, lyžovala jsem naposledy na gymplu a nevím, jestli se k tomu někdy vrátím. Když už, tak k běžkám.

Ale sáňky a sněhuláka si ujít nenecháme. Včera byl tedy ještě pořád takový ubohý poprašek, ale dneska sněží ostošest a manžel už mi volal, že sněhulák dnes BUDE:).












L.

9 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Děkuju! Překvapivě se jich pár povedlo. Je to s dětma na tom sněhu docela mela a světlo špatný.

      Vymazat
  2. Nádherné fotky, sleduji Vase fotky moc ráda na MK, Fleru i zde a mam z nich vždy hřejivý pocit, že dokážete i obyčejne věci zachytit neobycejne a naprosto mi to bere dech :-) mám take holčičku, 7letou :-) a před 2lety jsem se taky rozhodla venovat se tomu, co me naplňuje, i když to nebylo vůbec jednoduche. Preji Vám do nového roku hodně optimismu a radosti. Dita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dito, mockrát děkuju! Na Fleru nejsem, ale asi myslíte FB. Kdybych i obyčejný věci neviděla hezky, asi bych se zbláznila:)). Snažím se o to, život je pak hezčí. A máte pravdu, dělat to, co člověka baví, je někdy fakt náročný, ale dokud to za to stojí, tak se to musí zkoušet:). Ať se daří!

      Vymazat
    2. :-) tak vidíte, já myslela, že jste Fler někde zmiňovala, tak se omlouvám za mystifikaci :-) těším se na další Vaše nádherné fotky s citlivostí a vkusem Vám vlastní :-)

      Vymazat
  3. Luci nadherne fotky! Mam to uplne stejne, uz se tesim, az si prcek snih taky bude uzivat, ja s nim :-). Vse nej nej nej do noveho roku!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát díky, Šárko! S dětma je každá kapitola krásná, jejich nadšení pro cokoli je nej:).

      Vymazat

Děkuji za komentář!