pondělí 7. prosince 2015

2. adventní víkend

Sobotní ráno bylo pracovní, dopoledne a odpoledne jsme strávili s přáteli. S mou drahou kamarádkou Katkou jsme podnikly takové beauty dopoledne, zatímco muži byli na obědě a na procházce městem. Pak jsme se k nim připojily. Slečna byla u babiček, na což se moc těšila a užila si to. 

Mikulášská nadílka byla už v pátek ve školce. Bála se čerta, ale já jí uklidňovala a nakonec se jí to líbilo. Překvapilo mě, že se dostávají pořád ty stejné balíčky jako 25 let zpátky:-D. Měla radost i z toho šíleného pardubického perníku. 

O Mikuláše jsme jí neochudili ani doma. Spíš než sladkosti ale dostala ovoce a dárky. Přála si sněžící těžítko a ještě dostala vánoční knížku s oblíbenými princeznami. Nejvíc jí ale zaujal pytlík s obrázkem Mikuláše. Tatínek jí vysvětloval, že takhle vypadá a že podoba se Santou není úplně náhodná:-D. Je to zamotané...

Neděle byla odpočinková a já jsem v podstatě zalehla, protože to už se o mě něco pokoušelo... Ale dlouho jsem odolávala. Můj muž vyzdobil francouzská okna (vánoční osvětlení je jeho doména - znáte film Budiž světlo?:-D), takže pěkně svítíme. A možná jsme teď vidět i z vesmíru!






Mám tolik plánů a sama jsem zvědavá, co z toho stihnu:-D. Mám ještě pořád hodně zakázek k odbavení. Je ale fajn, že na všechno (kromě těch fotek, samozřejmě) mám doma pomocnici, která je každou vánoční aktivitou nadšená.

Užívejte si přípravy, ale nezapomeňte odpočívat. 

L.

6 komentářů:

  1. Věnec z cesmíny je moc pěkný, takový éterický. A těžítko? To je nápad na dárek! Krásný i v černobílé...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Radko! Těžítko by podle mě bodovalo i u dospěláků:-D. Třeba nějaké hlavní město se sněhem...to bych brala...Zasněžená Praha třeba:-D.

      Vymazat
  2. Překrásné něžné fotky.
    Luci,přeji Vám pěkný zbytek dne.Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, mockrát děkuju! Krásné vánoční přípravy přeju a těším se na další vaše fotky:).

      Vymazat
  3. Snehova koule uzasna, na fotkach vypada skvele. Preji brzke uzdraveni. Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelo, mockrát díky za pochvalu i přání:). Mějte se krásně!

      Vymazat

Děkuji za komentář!