středa 18. listopadu 2015

Sweater Weather

Užíváme si každý den s naší nejmladší v rodině. Ale však víte, jsou dny, které jsou prostě speciální. A nemusí to být výlet do Disney Landu, aby bylo dítě v sedmém nebi. Naopak. 

Volná neděle byla jako dělaná pro výlet na chatu. Prarodiče si tam slečnu vyloženě užívají a já to zase moc ráda zachytím. Však mě znáte. Na tyhle okamžiky prostě ráda vzpomínám a nesmějí chybět v deníčku. Jsou dny, kdy jsem vyšťavená, kdy jsem spala zase jenom čtyři hodiny, vrátila se z náročného focení a bolí mě celé tělo, ale stejně mi to nedá... To je prostě vášeň.

Dětem toho stačí fakt málo, jen si na ně udělat čas a něco jim předat, ukázat. Chtěli jsme jí ukázat, jak se dělá ohýnek a upéct společně buřty:). To jsou věci, které jí totiž fascinují. Kolikrát jsme spolu šly na procházku a ona sbírala klacíky a zakládala ohýnek... 

V dědově lese je krásně. On se o něj moc hezky stará a já si moc vážím lidí, kteří o něco pečují. Když mi ukazuje vlastnoručně postavený plot, lavičku pod vzrostlým modřínem, vidím tu pýchu a nadšení - a to mají šťastní lidé. 














Když dny jsou čím dál kratší, ale ještě vyjde krásně sluníčko a svetrové počasí, je třeba si užít přírody, protože pak nám to bude přes zimu chybět.  

Můj podzim má SOUNDTRACK, račte si ho poslechnout:).

L.

17 komentářů:

  1. Vidím botky a jsem ráda, že ještě udělají parádu. Krásný fotky jako vždy! ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, jsem ráda, že to takto vidíte. já se taky s manželem starám o les po svým předcích a prapředcích a naše děti to nějak nedovedou pochopit. jsem z toho hodně smutná. pro ně by bylo nejlepší vše prodat a peníze si rozdělit. ale copak to jde? copak moji prarodiče vysazovali les pro sebe?????????????????to se přece dělá pro další generace nebo ne?
    Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko, mit deti a kousek vlastni zeme je bohatstvi. Je mi lito, ze to potomci zatim nechapou, treba na to casem prijdou. Pokud clovek neni v nejvetsi nouzi, rodinny majetek se neprodava.

      Vymazat
    2. vím to, a proto jsem zlá maminka.

      Vymazat
  3. Krásná atmosféra, na poslední fotce malá svítí jak sluníčko :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásny blog, a tie fotografie ani nehovorím :) Teším sa na ďalšie príspevky!
    Martina
    http://makeitwithheart.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, mockrát děkuju:). Jsem ráda, že se vám blog líbí! Já se těším, až v prosinci trochu zvolním a budu moct o něco víc fotit a psát. L.

      Vymazat
  5. Luci, opět pokochání...díky...Věrka

    OdpovědětVymazat
  6. Krasne fotky, krasne farby. Fantasticka atmosfera z fotiek vyzaruje. Kludne ako reklamna fotografia, este musim porozmyslat na co, nech to nepokazim. Nikto sa nepozera do fotaku asi preto je to take rozpravkove.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za milej komentář! Jsem ráda, že se fotky líbí a působí tak, jak působit měly. Tohle byl prostě den s rodinou, žádný pózování, ale i klienty při focení často vedu k tomu, aby to bylo co nejvíc přirozený. Já mám odjakživa nejradši fotky, kde se objekt nedívá do objektivu.

      Vymazat

Děkuji za komentář!