sobota 28. listopadu 2015

První

...a snad ne poslední sníh se u nás objevil v pondělí. Se slečnou jsme přiskočily k oknu a úplně nám to zvedlo náladu. Ale jak asi tušíte, za dvacet minut po té bílé kráse nebylo ani památky. Loni jsme se tu dočkali až koncem prosince (a to teda nebyla žádná velká nadílka) a pak snad někdy v březnu. 




E. by si od Ježíška mimo jiné přála sníh - tak to abychom mu konečně napsaly, že? My jsme ale ostudy. U nás je to teď takové zpomalené. Jsem teď jako klokanice, protože to moje skoro čtyřleté mládě je nemocné a chce se pořád chovat. Mám hodně plánů, do Vánoc toho musím stihnout celkem dost, ale výhodou je, že do všeho můžu slečnu zapojit. 

Dnes jsem stihla adventní kalendář, uklidila jsem dětský pokoj, odevzdala pár zakázek a hodně jsem se mazlila s tím svým štěstím.

Hezký víkend!

L.

8 komentářů:

  1. Krásné fotky. Sníh nám všem taky přeju. :) Krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už se šíří zvěsti, že sníh snad bude! No uvidíme:). Děkuju a nápodobně!

      Vymazat
  2. Lucko,u nas byla s prvniho sněhu také veliká radost!Šíma poprvé křičel mami sníh,mami sníh!Ať stihnes vše naplánované a malá je opet zdrava!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilono, je to krásný, když mají radost z těch nemateriálních věcí. Děkuju!

      Vymazat
  3. Lucinko...máš jedno z nejkrásnějších dětí, které jsem kdy viděla. Tvá dcerka je opravdu kouzelná ♥
    Krásný první adventní víkend, M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, ty jsi milá:). Pro mě je samozřejmě nejkrásnější, asi jako pro každou maminku to její dítko, ono je to i tím, že má takovou kouzelnou osobnost. Je to zlatíčko. Měj se krásně a užívej si adventní přípravy.

      Vymazat
  4. Maznanie so svojím šťastím, tak to je to najviac.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!