úterý 9. června 2015

Baby Shower a svobodný víkend

Mám za sebou krásný a odpočinkový víkend. Kamarádka mě pozvala na svou baby shower. Určitě jste se s tímto typem oslavy někde setkali, minimálně v zahraničních filmech:). 

Magda je neuvěřitelně šikovná grafička, pekařka, hostitelka, ale především taková má spřízněná duše:). Jsem ráda, že s ní celé těhotenství můžu opět prožívat. Máme stejně staré holčičky a těším se na další přírůstek do naší party. 

Víkend bez dětí a mužů jsme si užily. Konečně jsme si pořádně a v klidu poklábosily, zašly si na večeři, do kina (film můžu jedině doporučit), stihlo se i těhotenské focení doma. 

Jen škoda, že naše skvělá kamarádka Gabča nemohla kvůli nemoci dorazit. 


Můžete kouknout na fotky, které jsem ráda nafotila... Všechno bylo chuťově i vzhledově výborné! Ty detaily, barvy, ten nápad "Tea Party" s dvojím významem, prostě bomba:).




Hostitelka si přála pokrývky hlavy, což bylo fajn zpestření:).


Velké makronky s jahodami byly TOP!



Krásné jméno:).



S kamarádkou Gábinou jsme pečlivě vybíraly dárky. Mělo to být osobní, ale zároveň jsme chtěly něco praktického pro miminko. Nakonec jsme koupily personalizovaný náhrdelník a španělskou deku, která se dá šikovně složit do takového vaku a použít třeba do kočárku. To jsem na E. využila i já. 


Někomu to těhotenství prostě vyloženě sluší:).


Nezapomeňte kouknout na blog Nana PARTY, určitě tam najdete spoustu inspirace!

L.

14 komentářů:

  1. Moc vám to sluší všem. Skvělý nápad a krásně připravená párty. A navíc pijete z hrnečků od mojí babičky ;-)....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme:)! Magda to měla vychytané do puntíku, ale to ona vždycky:). Ten servis je taková krásná klasika, taky se s ním setkávám celkem často - a pořád je k dostání. Mají i pěkný podnos na dort (ten má moje kamarádka aka Pradobroty:)).

      Vymazat
  2. Všechny jste krásné byly!!! Čiší z vás opravdové přátelství, vybraly jste úžasný dárek. Mohu se zeptat, kdo se postaral o sweet bar? Pekla hostitelka, nebo dodávala firma? Vše vypadá náramně...a stejně dobře to muselo i chutnat. "Holčičí pokec" miluju..... opravdu vydařené fotky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkujeme!:) Na sweet bary je odbornice Magda a přichystala ho sama - jen dort objednala, protože to už by byl na konci těhotenství pořádný zápřah. I tak s tím musela mít strašně moc práce, ale baví jí to. Díky za pochvalu fotek, myslím, že jsme obě spokojené a máme krásnou památku. Lucka

      Vymazat
  3. Jéé, tak to je krásný, já bych taky někdy chtěla zažít takovou to baby shower, jen ještě žádná z mých kamarádek není těhotná :(.. Ale až já jednou budu, tak si ji udělám a přesně v tomto duchu, protože tohle je fakt úžasné a hlavně ten sweet bar. No a ty makronky, tak to je ještě lepší.. :) achjo, vy jste se měly :))) a myslím, že ten personalizovaný náhrdelník byl opravdu super nápad!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme za krásný komentář! Je to krásná příležitost na krásnou oslavu. Makronky jsou Magdina specialita. Já je zkoušela jednou, vzhledově se vůbec nepovedly, od té doby nemám odvahu:).

      Vymazat
  4. Luci,smekám !!!!! WOW,WOW :-))))....to muselo být super.Krásně opět nafoceno a ty dobrůtky mňam...prostě samé pochvaly. Prozradíš, kde se dá koupit taková krása na krk????
    Hezký večer. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, díky! Já mám zásluhu jen na fotkách:)). Náhrdelník je z Etsy. Mají tam spoustu druhů. Pokud chceš konkrétní odkaz, napiš mi mail a já ho najdu;-). Měj se krásně...

      Vymazat
    2. Luci, díky za nabídku ...zkusím tam nějaký poklad najít sama. Je nádherný. Eva

      Vymazat
  5. wow, tak to vypadá naprosto jako z filmu. dokonalý! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, připomnělo mi to americký romantický:)))

      Vymazat
  6. Tak to je nádhera. To jsem ještě neviděla, jak už tady někdo psal, jako z filmu. A krásné jste byly. Kamarádka je moc šikovná, že to takhle do puntíku umí připravit. A moc jí to sluší.
    Hezký den Katka

    OdpovědětVymazat
  7. Krásne. Teraz ste ma inšpirovali, keď to aj mňa bude čakať, tak niečo podobné vymyslím pre moje kamarátky. Pekný dresscode vybrala vaša kamarátka. A tie fotky. Úžasne zachytená atmosféra.

    OdpovědětVymazat
  8. Fotky jsou moc moc krásné! Aspoň takto jsem si mohla tuto akci užít, kdyz už ne osobně. Moc mě těší, že dárky se líbily a teď už se můžu jen těšit, až mala přijde na svět a já si pomazlim :-) Krasne jste byly, holky!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!