pátek 9. ledna 2015

Dva měsíce


Tento blog funguje dva měsíce (začíná třetí měsíc). Je to místo pro odreagování, sdílení kreativních nápadů, myšlenek, fotek, postřehů a virtuální prostor k setkávání. 

Blog vznikal bez jakýchkoli ambicí a očekávání. Nemám krásný dům k inspiraci, můj život je celkem obyčejný, ale umím si užívat maličkosti, a jsem ráda, když se někomu líbí můj vizuální pohled na svět. Sledovanost mě překvapila a potěšila. Děkuji za návštěvy, za pravidelné sledování, za krásné komentáře!

Je něco, co vám tu chybí? A co se vám naopak líbí nejvíce? Co by vás do budoucna zajímalo?


Času na příspěvky bude s přibývající prací o trochu méně, ale nápadů a témat mám na tisíce. Už jsem si i docela zvykla, že noční hodiny jsou pro tvoření a psaní jako dělané a 8 hodin spánku je spíš luxus, takže to tu snad nebudu tak moc zanedbávat:-).

Lucka

8 komentářů:

  1. Luci, já myslím, že mi nechybí nic:-)). Dodatečně musím pochválit tvé umění kuchařské. Příspěvky jsem četla , jen pořád nebyl čas na komentíky, jako u ostatních. Jsi fakt dobrá. Tak aby se blogu i tobě dařilo. Pa Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, moc děkuju. Umění kuchařské u mě není zdaleka tak dobré a zábavné jako umění pekařské:). Mě vařit v naprosté většině případů nebaví:-D.

      Vymazat
  2. Lucko, vzpomínám si, že když jsem slavila rok trvání svého blogu, řešila jsem něco podobného - ptala jsem se čtenářů, co jim u mne chybí. A jak jsem pak byla překvapená z toho, co mi napsali - byli překvapeni, že se na takovou věc vůbec ptám. Píšu svůj blog, tak ať jej prý píšu podle toho, co se mi líbí, jak se mi zachce. Že si u mne každý najde, co potřebuje... S dalším rokem trvání blogu, kdy jsem psala o tématech, která mě zajímala, bez ohledu na to, jak velký počet čtenářů osloví, musím potvrdit, že měli pravdu. Zůstaň svá a piš o tom, co Tě baví, naplňuje, zajímá. My si u Tebe najdeme, co potřebujeme :-)) Krásné dvouměsíční výročí. Anička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko, děkuju za komentář! Já to vidím úplně stejně! Jediné, o co mi šlo, bylo zjistit, jestli by si někdo nepřál článek o něčem konkrétním. Už jsem tu jeden takový požadavek měla, tak se na něj taky zkusím zaměřit. Jinak blog je moje kratochvíle, takže je jasné, že bude prostě o tom, co mě baví - ať čtenáři budou, nebo ne.

      Vymazat
  3. Já souhlasím s Aničkou, zůstaň svá!! :-) Pa G.

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Lucko, Tvůj blog mám moc ráda! Obdivuji zde nádherné fotky, Tvé počiny v kuchyni, kterými se, aniž bych si to pořádně uvědomila, nechávám inspirovat (přemýšlím, že zkusím znovu péct kváskový chléb), začala jsem pomalinku po večerech číst v knihách fotografování... ;) Z detailů Tvého domova vím, že máme podobný vkus... Máš krásnou dceru stejně jako já a můj muž... :) Moc se těším na další příspěvky! Krásný večer a díky za tip na internetový obchod, kde mají ty úžasné dózy By Nord! Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veroniko, děkuju za komentář, moc mě to těší! A jsem ráda, že i já tě můžu něco obohatit nebo inspirovat. To samé platí o tobě a tvém blogu. V těch knihách bych asi měla taky zalistovat, to já totiž vůbec nedělám (hanba!):-D. Jinak nemáš za co, náhodou jsem na ně narazila a docvaklo mi to!

      Vymazat

Děkuji za komentář!