středa 31. května 2023

Můj koutek

 Dlouhé roky jsem toužila po takovém koutku v ložnici. A dočkala jsem se! 

Hrálo se o každý centimetr a měla jsem jasné představy, ale povedlo se to k mé naprosté spokojenosti. Dekor světlého dřeva jsme vybrali do všech ložnic a myslím, že je to útulná, ale zároveň moderní a nadčasová volba. Křesílko mi koupil manžel a moc mě tím potěšil. 

Takové místo bych přála každé ženě - a pokud to jen trochu jde, dopřejte si ho. 


Máte doma nějaký podobný splněný sen? Já ještě čekám na knihovnu, to se moc těším.


P.S. Tulipány jsou z vlastní zahrady... první opravdový výpěstek! A jelikož se mě často někdo ptá na truhláře, přidávám kontakt






L..


6 komentářů:

  1. Nádhera!!!!
    Taky mám doma ten svůj zašívací koutek a docela ho využívám))
    Eva http://es-ideas.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho nemám moc jako zašívací, spíš se tam nalíčím, pustím si k tomu hudbu a nikdo mi tam v tu chvíli většinou neleze:)).

      Vymazat
  2. Já nemám, nebylo místo. Ale dvanáctiletá dcera má kosmetický stoleček z Ikea, té se do pokojíčku vešel a dost jí ho závidím. Bohužel si tam neudržuje čistotu a pořádek a mívá tam dost svinčík, opice jedna :-). Hana M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, ta se má! Já ho jako dospívající taky měla, z blešáku, natřený růžovou barvou:)). A taky tam byl prvotřídní binčus!

      Vymazat
  3. Nádhera a souhlasím, že každý (nejen každá žena) by měl mít svůj koutek nebo jakékoliv místo doma, kde cítí tu absolutní pohodu a dokáže tam prožít sebe. Nicméně koutky, které si teď rekonstruuji já, jsou balkon a výstavní prostory v obýváku. Začala jsem tvořit a najednou se neobejdu bez vitríny a nástěnek :D Tak to jsou momentálně místa, která doufám budou hladit na duši mě. Nutně je totiž potřebuju. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to souzním, to místo na nějakou výstavku pro nás ženský to chce. Mám jich teď v domě docela dost. Teď nově od pátku nádhernou knihovnu, ze který se moc raduju. A nástěnka je taky skvělá věc, loni jsem vyráběla dceři do pokoje a dopadlo to nad očekávání dobře. Ať se rekonstrukce a realizace povede podle představ!

      Vymazat

Děkuji za komentář!