pondělí 26. dubna 2021

Jako v Paříži


Čas v našem bytě se krátí a za pár měsíců už budeme doma jinde. Ač jdeme za lepším a větším, opouštíme tu první vlastní byt se spoustou vzpomínek. My dospělí jsme si na tu představu zvykli hned, ale dcera měla párkrát menší splín a trochu se bála změny. Snažíme se splnit její přání o dokonalém pokoji a do celého procesu ji co nejvíc zapojit. Už delší dobu si moc přála designové plakáty s motivem Paříže. Já to stále odkládala, ale teď se jako na zavolanou objevila moc milá spolupráce se skandinávským Poster Store, za kterou jsem vděčná.

Ač jsem fotografka a sledovat trendy v interiérech mě opravdu baví, zprvu jsem si nevěděla rady s tím, jak ty známé motivy správně použít, aby byly zajímavě zkombinované a hodily se pro devítiletou holčičku. Občas mám problém se rozhodnout a věc dotáhnout, ale dcera si na webu posterstore.cz vybrala všechno sama. 

Nebylo to žádné velké rozhodování, okamžitě ji oslnil plakát Balkon v Paříži a samozřejmě i Den v Paříži s notoricky známou Eiffelovou věží ve stejných pastelových tónech. Že bude mít v pokojíčku světle růžovou barvu, bylo jasné od začátku. Kombinace s bílou, černou a šedou je šikovná a dělá radost i mně. 




Hodně nám pomohla inspirace  přímo na stránkách, kde vlastně najdete vše - podobné motivy a rámy, vhodné kompozice, barevné ladění, použití v interiéru i doplnění dekoracemi a nábytkem. Těch možností je opravdu mnoho, ale vše se tak jednoduše kombinuje, takže vlastně nešlápnete vedle. 



Zeď Inspirace


Dcera trvala na zlatých rámech a ač jsem původně prosazovala bílou variantu, musím uznat, že k těm pařížským motivům zlaté rámy dokonale sednou. Navíc je to takové správně ženské, šmrncovní a pokoj se bude dobře dekorovat. Jsem také moc ráda, že jsme zvolili velké formáty (dva motivy 40x50cm a dva 50x70cm), protože na stěně opravdu udělají dojem a prostor úžasně zútulní. K doplnění galerie jsem vybrala obraz s nápisem "love" a mou vlastní černobílou fotografii z kavárny, pro kterou jsem zvolila paspartu, díky které dobře vynikne. 



Dcera je nadšená a já jsem opravdu spokojená s kvalitou, plakáty tištěné ve Švédsku mají i pěknou gramáž, zkompletování bylo jednoduché. Moc se těším, až zaplní tu správnou stěnu. Pro mě to jistě nebyl poslední výběr, protože mě čeká ještě hodně zařizování. Mám v plánu dekorace do kuchyně, v klučičím pokoji by se dobře vyjímal některý z dětských obrázků, třeba plakát s mývalem, protože syn zbožňuje zvířata. Do naší ložnice bych vybrala nějaký foto obraz s přírodou a jistě použiji i dubové rámy ladící s podlahou. 

Pro vás tu mám slevu 35 % na všechny plakáty. Stačí zadat kód "nesto35". Sleva platí od 26. 4. do 26. 5. 2021, nevztahuje se na Kolekci umělců a neplatí pro rámečky. Nelze kombinovat s jinými slevovými kampaněmi. 

Každé úterý je na eshopu nová kolekce, takže si ze stovek motivů vybere opravdu každý. Dřevo použité pro plakáty pochází z lesů, které splňují nejvyšší ekologické a sociální standardy. 


L.

1 komentář:

  1. To je nádhera, dcerka má skvělý vkus po Vás. Určitě kouknu, právě jsme synům předělali pokoj a máme prázdné místo na zdi. Mějte krásné dny a přeji hladké stěhování. Markéta

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!