neděle 28. února 2021

Lednová radost

Už rok trvá tahle zkáza a za tu dobu jsme se mnozí přesvědčili o tom, že jestli na něčem opravdu záleží, je to zdraví, rodina a domov. 

Domov by měl být tím nejkrásnějším místem na světě, což samozřejmě není o věcech, ale o lidech a atmosféře. A taková krásná, zimní kytka od kamarádky nám tu zpříjemňovala leden. Manžel se sice hodně divil, když dole někdo zazvonil a já pak přišla s pugetem, ale vysvětlilo se to:).


Díky, Sváťo!







Co vám doma zpříjemňuje nekonečné covid období? Manžel na podzim pořídil katalytickou lampu, tak nám to tu hezky voní. Ale nepořádek je snad horší a horší. 

L.

5 komentářů:

  1. Nádherná kytice v krásné váze! Také si ráda dělám radost květinami. Občas mi je jen tak pro radost nosí i manžel.
    Mějte se pěkně a užívejte si jarní počasí. Na covid se vykašlete. :)
    Sabina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dostávám kytky od ženských, to je paradox:). Ale ohromně si toho vážím a pak se doma kochám a kochám. Na covid bych se vykašlala ráda, ale je to něco, co nám tak moc ovlivňuje život... Snažím se myslet pozitivně a nijak zvlášť už nepanikařím. Člověk musí fungovat. Opatrujte se a mějte se hezky! Děkuju. L.

      Vymazat
  2. Zpříjemňuji si doma atmosféru rychlenými cibulovinami a řezanými tulipány. Často měním vzhled a barvy v domě a kupuji doplňky přes internet, což není levné a je to návykové :-). Krásný týden. Dana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom něco vím:)). Jinak mám moc ráda hyacinty. Právě koukám po vázičce přímo na ně. Mějte se hezky, Dano!

      Vymazat
  3. Teda taková nádherná kytice:-) na tu bych žárlila taky:-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!