úterý 26. listopadu 2019

Krásné Vánoce

Po delší době o sobě dávám vědět - s touhle krásnou knížkou. Vyšla už koncem října, ale během toho měsíce se událo tolik věcí. Alespoň se přiblížily Vánoce a rázem je na tenhle článek ta správná nálada. Přece jen i já mám ráda, když proběhne ten pravý podzim bez brzkého vánočního šílenství. Na druhou stranu, dárky kupuji už od září.


Ale teď už ke knížce... Před časem jsme se Svatkou, kterou znáte jako Coolinářku, seděly u kávy, abychom zase probraly všechno možné. Na přetřes přišla vánoční knížka, která u nás prakticky neexistuje. Alespoň ne v takové podobě, která by natáhla inspiraci a atmosféru. Svatka je ale žena činu, která díky Albatrosu/Fragmentu zhmotnila svou vizi. Dala dohromady pěknou sadu oblíbených českých blogerek a vykouzlila tu vysněnou vánoční knížku - Krásné Vánoce.


Když se knížka připravovala, měla jsem spoustu práce a tou dobou ještě malé miminko, ale chtěla jsem být součástí. Navíc jsem mohla nafotit i titulku, což je zajímavá část procesu. A vyšla opravdu krásně. Na knížku jsem dostala obrovské množství pozitivních komentářů, za což jsem moc vděčná. V mé části nechybí oblíbené perníčky, ale určitě vás zaujme i ten zbytek. Je tam spousta receptů, inspirace, tipů na dekorace a DIY. Dočtete se něco o tradicích, o stolování, balení dárků, a tak dále. 



Vím, že se knížce dobře daří, že se líbí, že je to pěkný dárek pro naprostou většinu žen, že krásně vypadá v knihovně:)).

Knížku Krásné Vánoce teď můžete koupit na eshopu Albatros Media za 277,- Kč s kódem XVA3NP (platí do 15. 12.)

Děkuji Svatce a vydavatelství za další krásnou příležitost.

L.

3 komentáře:

  1. Knížku mám doma od včerejška. Nebyla jsem si jejím nákupem jistá, ale ta sleva mě přesvědčila, a vzala jsem rovnou dvě, protože mám v rodině spoustu žen milujících Vánoce. Tak... asi budu jediná kritička. Knížka je taková provařená. Polovinu blogerek znám a sleduju a jejich příspěvky jsou pro mě už dávno známé. Druhou polovinu neznám nebo nesleduju, protože mě nezajímají/nebaví. Nic moc objevného v knížce není. Asi mi moc nesedí ani ten takový nordic šedobílý-hnědý styl většiny příspěvků. Takže si ji nenechám. Pro mě zbytečná koupě. Ale uznávám: já jsem extrémně náročný člověk. A minimalista, to už musí být, že to chci mít doma. Věřím, že u žen v rodině bude mít kniha úspěch. A kdo nezná všechny ty blogy co já nazpaměť (a to je asi každý), bude se mu knížka líbit. Taky je fajn mít návody na papíře a ne jen na webu. A moc, ale fakt moc se líbí ta obálka, to jako fakt, tu bych přihlásila do soutěže o nejhezčí knihu. Strašně mě Lucie zajímá, čí jsou to nohy a odkud jsou ty neuvěřitelné lodičky:-)) I přesto, že to není kniha pro mě, tak vám i knížce fandím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jano, díky za názor. Já myslím, že sestavit obsah tak, aby se knížka líbila všem, je hodně těžký úkol. Ale ohlasy jsou pozitivní, tak snad se většině líbí. Chápu, že jste náročná, já taky:). Nohy patří Sabině Kvak, to je naše kamarádka. Byla moc ochotná modelka - a to věnec vážil snad deset kilo. Jsem moc ráda, že se vám líbí obálka, jsem na ni pyšná. Mějte se krásně! Lucka

      Vymazat
  2. Knížku jsem si koupila před asi 14 dny, nejdřív jsem trochu váhala s koupí, po prvním prolistování v bundě v přetopeném obchodě mi přišlo, že taky většinu příspěvků znám.... ale pak, mám ráda vánoční atmosféru, kterou můžete čerpat u nás jen z časopisů, tak jsem si ji koupila a postupně, po pečlivějším prolistování už v klidu domova, jsem objevila věci, které mně napoprvé utekly. Kniha se mi líbí, a i když ji budu za chvíli znát, stejně se budu vždy o adventu těšit, jak si udělám kávu a sednu si s touto knížkou a díky ní si vykouzlím vánoční atmosféru a budu se těšit na vánoce. Obálka je opravdu luxusní, klobouk dolů. Děkuji za ní. Mějte se krásně. dana

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!