úterý 27. března 2018

Jarní project life

V březnu jsem měla druhé Vánoce. Vyhrála jsem dvě krásné soutěže na Instagramu a přišel mi balíček od Paperoamo, který mi udělal obrovskou radost. A zrovna se mi teda vyloženě hodí.

V minulých týdnech jsem se totiž snažila zase trochu zapracovat na našem rodinném albu, konkrétně bylo třeba dokončit rok 2017. Dostala jsem se k listopadu, ale Vánoce už nějak dotáhnu. Současně jsem vyvolala fotky až do letošního března, což mě zase trochu uklidnilo - co je doma, to se počítá. 

Teď zpátky k obsahu toho krásného balíčku... Našla jsem tam, kromě jiného, MY LIFE kit březen/duben 2018 a EXTRA kit březen 2018. V balení je opravdu spousta moc hezkých a nádherně ladících kartiček, výřezů, samolepek,... Koukněte na fotky a na odkazy. 













Bývala jsem na ty dekorace v albu trochu lajdák. Když už se mi podařilo vyvolat a zastrkat všechny ty fotky, už mi nějak nezbývala energie na další zdobení. Ale tohle mě zase nakoplo a mám chuť se upsat na celý rok, abych měla krásně a aktuálně nazdobený každý měsíc. Asi nikdy nebudu ten typ, co si vyrábí celé scrapbookové stránky, ale minimálně ty nádherné kartičky, samolepky, popisky měsíců a ročních období bych chtěla udržet. 

Jelikož ještě nemám zpracované letošní jaro, ukážu vám alespoň pár jarních stránek z loňska. Toho materiálu je v kitu dost. 









Na téma Project Life dostávám hodně dotazů a často mi píšete, že jsem vás k tomu uvrtala. A jsem za to ráda, protože když si na to uděláte čas a obětujete nějaké (často nemalé) peníze, nikdy nebudete litovat. Čas letí jako splašený a soudě podle sebe, už si často nevzpomínám na to, co bylo loni touto dobou. Pak stačí vzít album a všechno je to zpátky. Nemluvě o tom, že dcera prohlížení alb zbožňuje. 

A doufám, že tím článkem trochu popoženu to jaro, na které už všichni netrpělivě čekáme. Je to moje nejoblíbenější roční období! A to letošní jaro je takové speciální, vážně jsem se na něj dost těšila. A jak se píše na jedné z kartiček: "Nezáleží na tom, jak dlouhá byla zima. Jaro nakonec přijde vždy."

L.

6 komentářů:

  1. Vypadá to hodně lákavě a krásně :) Jen si nejsem jistá, jestli bych na to jsem dostatečně trpělivá a pečlivá. Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Ivo! Ani já nejsem! Neskutečně se u toho překonávám, protože vytvořit v tom albu ten správný příběh, poskládat menší a větší formáty a dozdobit tak, aby to ladilo, to je opravdu fuška. A proces na několik etap.

      Vymazat
  2. Ema jednou bude přešťastná, za tak úžasná alba. I já jsem, že mi naši taková od mimina vedli. Ráda si je prohlížím! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla svoje fotky v krabici, často jsem se tím prohrabovala. Až někdy kolem desátýho roku je máma začala dávat do alba. Ale důležitý je, že vůbec nějaký jsou - a že jsou vytištěný. Klientům to často kladu na srdce. Ne zřídka se mi stává, že mi píšou po letech s tím, že jim odešel disk a fotky nemají. Já zálohuju všechno, tak je v naprostý většině případů zachráním. Ale je to škoda. Neříkám, že by měl mít každej dokonalý album, ale aspoň dvakrát do roka něco vyvolat a strčit do krabice.

      Vymazat
  3. Luci, veliká krása! Ty kartičky v kombinaci s Tvými fotkami - to nemá chybu! Obdivuju, že nemáš deficit, jsi fakt dobrá! (I když si dovedu představit, kolik dokopávání se to člověka stojí ;-D)... Ale ten výsledek, to je odměna veliká...
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verčo, díky moc! Deficit tam vždycky bude, nemám pořádně sestavený ty první roky, ale aspoň je to všechno vyvolaný... Trochu mi vrtá hlavou focení a archivování pro dvě děti zároveň, ale asi se s tím nějak poperu.

      Vymazat

Děkuji za komentář!