neděle 7. ledna 2018

Pozdě, ale přece


Mohla bych napsat, že to byly naše nejkrásnější Vánoce. Ale tak to vnímám asi pokaždé. Umíme si to udělat krásné a přesně podle sebe. Za ničím jsme se nehonili, s jídlem jsme to nepřeháněli. Navštívili jsme příbuzné a známé, dárky se líbily. Shlédli jsme oblíbené filmy, pořádně jsme spali. 

Letos jsme měli ten nejkrásnější stromeček, opravdu se povedl. Přes svátky jsem na počítači skoro nebyla, ale neodpustila jsem si sledování Instagramu, protože mám ráda všechny ty úžasně nazdobené domovy. Je to radost, když je člověk zdravý a se svými nejbližšími, to si pak může užívat i ty maličkosti. 

Sice pozdě, ale přece... Šťastný nový rok!













3 komentáře:

  1. Krásná atmosféra dýchá z vašich fotografií,a ten louskáček?na stromečku je kouzelný.Krásný nový rok přeji.

    OdpovědětVymazat
  2. Super článok! Určite budem sledovať ďalej!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Šťastný nový rok, děkuji Vám, Váš blog je pro mne opožděný vánoční dárek. Mnohé s Vámi sdílím, mám dvě malé holčičky, mám ráda hezký porcelán a pletené oblečení atd. Včera večer jsem konečně pochopila, proč se mi Vaše fotky tak líbí, mají atmosféru, něhu, vtip i nadhled, ale hlavně pro mě mají vůni, dívám se na ně a cítím vůni perníčků, chleba, sakury, trávy a hlíny v parku nebo v lese. Naprosto úžasné. Ve volných chvílích teď budu prohlížet Vaše starší články, je to velmi osvěžující a inspirativní. Mějte se moc hezky. Ola Hlavičková

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!