pondělí 3. července 2017

Loving

Koncem června vyšel nový magazín s názvem Loving. Řekla bych, že mindstyle koncept tu přesně chyběl. Osobně mě neoslovují magazíny zaměřené na reklamu a kult dokonalosti. Naopak si ráda přečtu o životním stylu, cestování, bydlení, krásu nevyjímaje. Mám ráda pěkné fotky, rozhovory s inspirativními lidmi, líbí se mi přístup slow living. 

Podle vydavatelství je Loving určen pro mileniály, což je v podstatě generace lidí mezi dvacítkou a čtyřicítkou. Podtitul "pozitivní, milující, moudrý" naznačuje, že je to čtení hlavně pro duši. Je to magazín plný inspirace a věřím, že si najde svoje čtenáře.

Byla jsem oslovena, abych do prvního čísla přispěla pár fotkami a rozhovorem na téma bydlení a volnost, což mi udělalo velkou radost.

Už jste ho měl někdo v ruce? Já ještě nestihla přečíst celé číslo, ale to nevadí, vychází dvakrát ročně, tak je čas;-). 








L.

4 komentáře:

  1. Ani si nepamatuji kdy jsem si naposledy koupila kloudný časopis. Dřív jsem hodně ulítávala na Burdě a Vogue. Vždy jsem si vozila Vogue z dovolené místo suvenýru nebo jsem prosila blízké aby z cest dovezli jeden výtisk. Ještě lepší když to bylo ze země kde Vogue vychází. Je sice z více jak poloviny jenom o modních kampaních, ale hezky se na to kouká. A občas si v nich zpětně listuji. K článku moc gratuluji! Zítra zajdu a mrknu, zda i u nás v maloměstě je k dostání. Zdraví Anastasia

    https://tasiaanastasia.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, gratuluji ke článku v časopise. Máš moc hezké fotky a zasloužíš si to! Kdypak ukážeš pokojíček? Hezký den,Monča http://cms.mishmash6.webnode.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluju!!! Časopis vypadá nadějně, zkusím u nás obejít trafiky... ;-)
    V.

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné ráno,musím říct,že mě ten magazín-časopis nalákal a ptala jsem se již ve třech trafikách a nemají ho.Tak budu zkoušet dál a nebo zvolím předplatné,ale nejraději bych ho nejdřív prolistovala.Krásný den.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!