neděle 12. března 2017

Jarní vydání

Tak se stalo, že jsme v časopise. A nejenom my dvě, ale máme tam i kousek tatínka. Byla to moc milá spolupráce a prostě hezká příležitost. 

Dubnové vydání Marianne Bydlení můžete právě teď sehnat na stáncích. 


Asi teď o mně na sítích není tolik slyšet, ale pořád je co dělat. Běžný rodinný život se všemi těmi povinnostmi známe všichni. Přijde mi, že pořád řeším jen prádlo, jídlo, úklid a převážení dítěte do školky, na kroužky,... A já bych tak spala! Znáte to moc dobře, já vím. Co se týče práce, mám teď příjemnou spolupráci spojenou s módou, stylingem, samozřejmě s focením. Je fajn vyzkoušet si zase něco nového. No a také snad brzy bude nový dětský pokoj, do kterého jsem pořídila pár kousků už teď. 

A co je nejlepší? No to jaro ve vzduchu! Těším se na jarní inspiraci ze všech těch krásných domovů, které ráda sleduji. 

L.

15 komentářů:

  1. Luci, velká gratulace. Každá snaha a úsilí dojde své odměně. A ty si ji vážně zasloužíš. Přeji krásné jaro. Věrka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, mockrát děkuju! Jsi zlato:). Taky se měj parádně a užívej! L.

      Vymazat
  2. Obrovská gratulace. Dostat se do časopisu není jen tak. To člověk musí něčím zaujmout a Vaše fotografie jsou zajímavé. Hodně úspěchů v další tvorbě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuju za hezký komentář. Já si toho právě moc vážím, protože se sama nikde nenabízím. Ta nabídka mě moc potěšila. Mějte se krásně.

      Vymazat
  3. Tak to je úspěch,moc gratuluji.

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Lucko, to je skvělé! Tvé fotky prostě mluví samy, jsou výjimečné, blog krásně vedený, jsi velký estét a já se moc těším na časopis a hlavně na to, až Tě osobně poznám! :* Škoda, že nejsem z Hradce... ;) Krásné dny, Veronika. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Objevila jsem Váš blog před dvěma měsíci a jsem nadšená. Už jsem vyzkoušela recept na rohlíky a krém na dorty z mascarpone,koupila světýlka na stromeček. Chodím se sem kochat. Jen ta krásná holčička mi chybí (mám tři kluky rošťáky) a fotit teda neumím, jen mačkat spoušť. V časopise jste zaslouženě.

    OdpovědětVymazat
  6. Úžasné recepty a nádherné fotky na blogu...dalo se čekat, že se brzy objevíte v časopise. Gratuluji, moc hezké.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  7. Dobry den nesouvisi to s timto clankem ale chci se zeptat jestli budete po dceri ten stuva system prodavat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry den, to je skoda, minuly tyden jsem ho prodala. Je fakt, ze byl pryc do 24h, bylo to na posledni chvili. Je to fajn nabytek pro deti.

      Vymazat

Děkuji za komentář!