středa 29. června 2016

Šaty od tety

Tyhle šaty dostala Ema od tety Magdy někdy v zimě. Já se do nich hned zamilovala a nemohla jsem se dočkat, až bude ta správná příležitost. Přijdou mi jako starodávná botanická knížka. 

S kouskem oblečení to mám často tak, že něco koupím a hned to vidím na fotce, ale to už jsem vám psala. A musíte uznat, že ten správný model dělá hodně. Lidé se mě před focením často ptají na to, co si obléct. Já jim vždy ráda poradím, případně i něco propůjčím, protože mám ráda specifické barvy a střihy. Tak trochu retro věci. Je ale fakt, že nejdůležitější je to, jak se v tom nositel cítí. Ema si k nim vzala své oblíbené indiánské boty, které bude nosit za každého počasí asi až do roztrhání:-D.

A co se týče oblečení, teď jsem za slečnu celkem dost utrácela. Nejde ani tak o to, že bych pořizovala drahé kousky, naopak. Spíš už nic nedědíme a já minimálně jednou za půl roku něco nakoupím, většinou ve slevách. Ono nám to ale dost vydrží. 

A tady je takový náš editorial:)...










Šaty jsou zn. Zara, boty a klobouk H&M.


L.

4 komentáře:

  1. Krasa a slecna je asi cely tatinek, ze:-)? I kdyz jsem ho tu spis zahledla, nemam nastudovaneho... Uzivejte leto. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, v obličeji a povahově asi taky:-D. Ale když jdeme někde jen my dvě spolu, tak zase všichni říkají opak, ty vlasy, oblečení a tak... Taky přeju krásný léto!

      Vymazat
  2. Šatičky jsou velmi něžné a ve spojení s tak roztomilou princeznou tvojí kouzelný šibalský celek ..
    Hezké dny. I.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!