středa 4. května 2016

Na pouti

...byla slečna poprvé. A moc si to užila. Já jsem tedy většinu atrakcí zakázala, ale i manžel se s ní bál:-D. Třeba ty labutě jsou fakt vysoko! A ty nárazy v autodromu... Já to neměla ráda, ale E. se to evidentně moc líbilo. Pouť jsem jí slíbila a jsem ráda, že se to stihlo ještě ten týden. Čeká nás nástup do nemocnice a jsme tak trochu v izolaci, aby neonemocněla. 





L.

6 komentářů:

  1. Krásně zachycený, já se autodráhy taky bála, zvlášť potom co do mě a mámy narazil nějakej puberťák, když mi byly asi čtyři roky.

    OdpovědětVymazat
  2. Hezke fotecky jako vzdy Lucko! To jde Emicka s mandlickou do nemocnice? Muj Filipek byl loni koncem kvetna na krcni mandli v Jicine, tedy ambulantne ale byla bych radsi kdyby jsme tam s nim byvaly mohly byt do druheho dne minimalne.Pokud mohu doporucit zkuste premluvit v nemocnici.Hodne stesti a brzke uzdraveni.Hezky den.M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, ale jde na nosni a budeme tam urcite do druhyho dne. Ta krcni je o neco horsi a to bych teda ambulantne taky nechtela, tam hrozi i dost krvaceni. Mockrat diky, Moniko, nastesti tam budeme mit i tatku, tak snad to nejak zvladneme.

      Vymazat
  3. Teda koukam, ze jsem to zblbla a napsala krcni misto nosni!! No, s nama tam byl tatka taky , jinak bych to nezvladla, jsem slaboch
    Ale vy to date!! :0)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Přeji, aby operace byla bez komplikací a hlavně, aby to pomohlo. Na poutích v našem okolí mi chybí právě takové ty klasické kolotoče mého dětství, labutě nebo draky jsem milovala, právě pro ten výhled.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!