sobota 19. září 2015

Naše tajná místa

Někdy běhám. A když běhám, hodně koukám okolo sebe. 

Mám silný vztah k přírodě v tom smyslu, že hodně prožívám tu vizuální stránku. Tak takhle jednou běžím a vidím místo, kde se zastavil čas, kde je to jako z pohádky, kde je snad v každou denní i roční dobu magické světlo a kde chci všechno prozkoumat. Nebyla bych to já, kdybych hned neměla stovky scénářů s tím, co tam nafotím. 

A takhle vznikly naše letně-podzimní fotky. Jsou to fotky, které jsem si vždycky přála. Takové pohádkové, jako z knížky. Přijdou mi takové "cizí" - jako by ani nebyly z našeho prostředí. Nejsou pózované, dcera si na nich jako v 99% dělá to, co chce. Mám z nich velkou radost. O to větší, že málem nevznikly. Chytla mě totiž lenora, ale bylo krásné světlo a možná jeden z těch posledních dnů, kdy se dá jít v tričku. A já už hlavně na podzim nebudu mít na vlastní fotky moc času (ne že bych ho teď měla)... 








Moc se mi líbí ty šatičky (sekáčové zn. Zara) a vestička (Mango Kids z výprodeje na Answear). Ujíždím teď na té boho/gipsy/folklorní vlně. Opět jsou to takové kousky za pár korun. Měla jsem strach, že se Emi nebudou líbit, že je nebude nosit, přece jen to není růžové a kýčovité (má teď takové "fifi" období). Ale stal se opak a byla z outfitu nadšená:). Botičky už teda dosloužily. Jak se mi potvrzuje, Superfity nebudou na vyšší nárty. 

L.


22 komentářů:

  1. Lucí, jsi profík každým coulem. Nádherné fotky!

    OdpovědětVymazat
  2. Dcerka má překrásné vlasy!!!!!!!!!!!!!!!!!
    M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, děkuju! Narodila se s černým hárem, pak vyplešatěla. Vlásky má teď nádherný, to je fakt. Hodně jí rostou a houstnou. Myslím, že to je jedna z těch mála dobrejch věcí, který po mně mohla zdědit:-D.

      Vymazat
  3. Luci, všechny fotky jsou super... Ale ta první ach ach :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, děkuju, ta první je pro mě asi taky nej. Přijde mi dokonalá. I technicky.

      Vymazat
  4. Milá Lucia, nezvyknem často písať, ale teraz jednoducho musím. Tvoje fotky sú naozaj nádherné. Svetlo robí svoje a tvoja dcérka vyzerá úžasne. Mám slzy v očiach, ako keď počúvam moju milovanú hudbu...tvoríš umenie. Ďakujem ti.
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marto, mockrát děkuju za tak úžasnou pochvalu, které si opravdu vážím a udělala mi velikou radost:). Hudba a příroda, to jsou moje dvě největší inspirace...

      Vymazat
  5. Nemam slov, Luci...
    A prisaham, ze az pojedeme do Cech urcite si te vyhledam na foceni me rodiny.
    Z pobrezi zdravi Tereza

    OdpovědětVymazat
  6. Lucka, naozaj krásne fotky, a to miesto je veľmi tajuplné. Naozaj ako z iného sveta. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To místo je ve skutečnosti trošičku strašidelný, je to vedle hřbitova:). A já jsem trochu poseroutka:-D. Děkuju moc!

      Vymazat
  7. Ty fotky jsou fakt skvělý! Jak dneska vidím ty fotky, cos nafotila před rokem a půl a ač to už tenkrát bylo dobrý, tak jsi za tak krátkou dobu udělala hrozně velkej pokrok.

    A ta poslední fotka je sama o sobě strašidelná... Ale skvělá:o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Sama víš, že je to i technikou. Ale snažím se na sobě pořád makat a jsem ráda, že ten pokrok je! Člověk nesmí ustrnout, protože je fakt vždycky co zlepšovat. Ta poslední měla bejt strašidelná, tak jsem ráda, že tak působí. Je tam atmo!:)

      Vymazat
    2. Technika je základ, ale člověk bez talentu ani s dobrou technikou neudělá dobrou fotku:o) Ty děláš hezký fotky i mobilem:o)

      A ta poslední fotka vypadá jak Jeníček a Mařenka, když je tatínek vyhnal do lesa.. Akorát je tam jen Mařenka, bo i Jeníček se na ní vykašlal... Je pěkně depresivní...

      Vymazat
  8. Povedly se... Opravdu jako z pohádky... A ty šatičky - super - tenhle styl já můžu :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Dech se mi tají a v hlavě slyším hudbu, která zní jen na tomhle místě. Díky moc, Klárka.

    OdpovědětVymazat
  10. Mate prvni (a zatim jediny) blog, ktery sem se rozhodla sledovat. Vase fotky jsou krasne, nabijejici a vase texty laskave...
    Dnes uz nemohu odolat a musim napsat "pochvalu" jelikoz tato serie fotek mne uchvatila.
    A jelikoz jsem take poseroutka, tak z te posledni budu mit dnes tezke sny :-D

    OdpovědětVymazat
  11. I don't know if I have told you already, but your pictures are masterpieces :). They are so beautiful and with a lovely feeling, even the clothes are perfect match :). I love them, thank you for sharing this :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!