pondělí 14. září 2015

Jako od moře

Chtěla jsem si tohle léto domluvit focení. Manžel se neúčastní, focení už ho nebaví, ale já si fotky s dcerou nenechám nikdy ujít. 

Nic jsem nedomluvila, nebyla kapacita. V neděli bylo celkem hezky, tak jsem vymyslela takovou hurá akci. Posloužil manžel jako "stativ", s mým nastavením a pečlivými pokyny nám včera pořídil fotky. A ochotně! No musela jsem mu něco málo slíbit:). Já jsem si pak ještě vyfotila dceru sama. 

S Emou jsme u moře ještě nebyli a já si vždycky přála fotky z pláže. Ne z takové té kýčovité, láká mě dovolená třeba na Syltu. A to ve mně evokuje tahle lokalita, která je navíc pět minut autem od nás. Hodně tam teď fotím klienty a moc se mi to místo líbí. 

Ke stylingu mě inspirovaly čelenky od mé kamarádky Vendy, která tvoří pod značkou BeBirdie (ano, už jste o ní ode mě četli!). S účesem jsem se málem nevešla do vozu, líčení bylo dost extravagantní, což ale na fotce není znát. Oblečení jsem vybrala během chvilky a moc ho neřešila. 

A takhle mi to letos stačí:). No dobře, ještě nějaké ty podzimní bych chtěla...








Měli jsme pár dní volna, byli jsme i chvilku pryč, do toho školka, kam malá moc nechce chodit, zakázky... Ale chystám pro vás nové články a taky giveaway!:)

L.

28 komentářů:

  1. Krásné fotky (jako vždy), moc vám to oběma sluší. Petra

    OdpovědětVymazat
  2. Lucko, krásné fotky. Můžete rovnou na titulní stránky módních žurnálů :-)) Hezké loučení s létem A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát díky, Aničko:)). Babí léto zatím vypadá dobře, kéž by byl teplý a slunečný podzim.

      Vymazat
  3. Krásný fotky! Na Syltu jsme letos byli a je to tam nádherný, nekonečný pláže a taková hrozně zvláštní krajina. Docela jsem litovala, že jsme neměli víc času projet si to tam třeba na kole...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, přesně, pro mě to má jedinečnou atmosféru! Já moc nejsem na ty klasický turistický destinace, do Egypta by mě nikdo nedostal ani zadarmo, zato tohle bych si užila:).

      Vymazat
  4. Krasne misto! Krasne fotky! Manzel sikula:-), i kdzy s Vasi pomoci;-). Obdivuji tu zrucnost pro vsechny ty ucesy, klobouk dolu... Pekny den. Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelo, mockrát děkuju! Účesy mě vždycky bavily:)

      Vymazat
  5. krásné fotky.. jak ze žurnálu ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný fotky, máte to vyladěný. Ani k moři nemusíte :-)

    PS: Díky za radu ohledně velikosti fotek k tisku, už je mám doma a jsou úžasné. A Vaše doporučení ohledně výběru firmy na tisk také nezklamalo!

    Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarko, ráda jsem poradila!:) Jinak mockrát díky!

      Vymazat
  7. Moc krásný holky jste obě! Perfektně sladěné... a o fotkách škoda mluvit, ty jsou dokonalé jako vždy ;-)
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, díky moc:)! Jsem ráda, že jsme se k těm fotkám donutili. Někdy jsem líná sama sebe fotit.

      Vymazat
  8. Sluší vám to oběma moc! Krásné fotky!

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherné místo, nádherné fotky, jste úžasné :-) A líbí se mi, že poodhalíš i tu zákulisní srandu - s účesem se nevejdu do auta :-D My se necháváme fotit, tak vím, co těm několika záběrům předchází za přípravy. Naposledy jsme jeli na focení multivanem (na Slovensko). Jsem nadšenec :-D
    A držím palce, aby se Emě ve školce zalíbilo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, děkuju, to já ráda prozradím i nějakou pikanterii:)). Vy máte vždycky nádherný fotky z toho Slovenska! To už jsem koukala kdysi na MK... Moc děkuju za držení palců, asi to pomohlo. Sice vždy při usínání a ráno protestuje, že tam nechce a nepůjde, ale ve školce už potom dobrý a odpoledne je vždy ráda, že tam byla:).

      Vymazat
  10. Ahoj Lucie :) Once more thank you very much for the crackers recipe, they are delicious :). This is not the first one I tried from you, I also tried syrove kolacky - they came out perfect as well :).
    I am as always impressed by your photos :). I would say a lot of compliments, but usually stay quiet, because I am afraid they will sound kitsch-y, but seriously you are the most talented person as I ever "met", even though just virtually. I have never seen such beautiful pictures in the blogosphere :). You had really lovely session with your daughter, and I also love the hair style and edit, everything is perfect :)
    Have a lovely day :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Monika! You are such a sweet person! I greatly appreciate your compliments, first of all, it's a great motivation for me and I thank you for that:).

      Vymazat
  11. Máte tak nádherný blog, jsem nadšená! Škoda, že jsem ho neobjevila dřív, ale za tři dny jsem se byla schopná prokousat článkami zpět až do února (čtu když kojím) :)... tolik inspirace, prostě nádhera, jen mě teď asi zruinuje Project life, který jsem dosud neznala :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc mě těší, že se blog líbí, děkuju za pochvalu!:) PL je drahá, ale krásná věc, tak ať se daří!:)

      Vymazat
  12. Lucie, opět luxusní. Vše. Tečka.
    PS: Věřím, že v Poděbradech se společně setkáme. Už abych si bookovala jarní termín, když budeš stoupat takto závratnou rychlostí! Asi to nevydržím a bude focení zimní. Miluju zimu. Jakmile napadne sníh budu škemrat o termín! Domi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domi, mockrát děkuju!:) Haha, na sníh už se těšilo víc lidí, tak snad letos bude nějak pořádně!!!

      Vymazat
  13. Luci, nádhera .... úžasné fotky !!!!! Marki

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!