úterý 9. prosince 2014

Netradiční vánoční focení

Když nemáte rádi ateliér. Když ateliér nemáte. Když milujete exteriér. U mě kombinace všeho. Jenže počasí si neobjednáte, zimní bundy nejsou vždycky šmrncovní, světlo nic moc a vůbec, je to o něco náročnější. Rozhodla jsem se, že především přijdu s něčím legračním a neokoukaným, aby to stálo za to. Nakoupila jsem obrovské nafukovací balony a ozdobila je jako vánoční baňky. Když jsme je nafukovali a já jsem pak na místo focení kráčela s židličkou a několika mega balony, z nichž mi po cestě dva ruply, smíchy jsem se trhala:).





S konfetami a umělým sněhem byla také zábava:). A kdo by nechtěl takové fotky třeba na PFko?






Zato ty naše rodinné na přání jsem jaksi ještě nestihla - i pro nemoc dítěte. Ale o to nejde. Asi budu rozesílat dětské kresby andílků a bubáků, ty u nás frčí:). Loni to byly pohledy s fotkou.

Co vy? Posíláte vánoční nebo novoroční přání? A s jakým designem?

L.

14 komentářů:

  1. Naaaaadhera ;-) V ateliéru fotky nemám ráda,jsou moc umělé,tyhle jsou krásně přirozené. Si šikulka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Aničko. Ten ateliér vidím jako fajn pro miminka, to je jasná věc, ale jinak na exteriér nic nemá...

      Vymazat
  2. Luci, nádhera! Opravdu něco jiného. Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Loni, když byly Přemkovi 2 roky, byl atelier v podstatě skoro jediná šance, jak mu udělat hezký fotky. V atelieru vydržel jakžtakž pózovat a babičky áchaly. Druhá půlka focení proběhla venku a tam si ten syčák dělal fakt jen to, co se mu zachtělo. Jako fotky z toho máme, ale představovala jsem si je jinak:o) Letos by to v exteriéru bylo už lepší (i když ne dokonalý).

    A PF si každý rok fotím. Někdy rodinu, někdy sladký, loni nápis v cukru na stole:o) Snažím se každý rok něco vymyslet, ale letos teda zatím nevím:o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak se to vezme no, některý děti právě musíš vypustit a zachytit "na volno", v ateliéru je to mnohem horší. Ale každý je jiný... Těším se na vaše PFko!

      Vymazat
    2. jj, je to kus od kusu:o) Naše dítě bylo prostě ve dvou letech venku v podstatě nevyfotitelný, protože se v prostoru rozeběhlo a nezastavilo:oD Z ateliéru máme z tehdejší doby nejlepší fotky. Ale na každýho platí něco jinýho:o)

      Vymazat
  4. Krásné fotky...plné štěstí :o) Jsem u Vás dnes prvně, a zase se vrátím...
    Pěkný adventní čas, Štěpka
    zvu Vás: www.facebook.com/pages/Handmade-by-Bunnysek/390388317756997

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!