úterý 21. července 2015

9 let spolu

Dnes máme takové malé výročí. Je to devět let, co jsme to dali dohromady. My jsme sice spolužáci ze základní školy, chodili jsme spolu přímo do třídy, ale pár let jsme se v tom mezičase neviděli. 

Po maturitě v roce 2005 jsem odjela do Anglie, vrátila jsem se následující rok a udělala jsem přijímačky na VŠ. 

Byla jsem tu pár týdnů, když mě kamarádka, která se zrovna rozešla se svou známostí, jednoho večera vytáhla neplánovaně "ven". Fakt se mi vůbec nechtělo, měla jsem na sobě žabky a sportovní oděv (ano, děs:)), ale zželelo se mi jí. No a koho jsem nepotkala... V klubu jménem "Podvobraz", což je paradox, protože k mému muži, de facto abstinentovi, to vůbec nesedí:).

Pomyslné výročí jsme stanovili na 21. července, kdy jsme měli takovou první oficiální schůzku. Já jsem po tom rande musela do práce, přišla jsem s nějakou filozofickou knihou, kterou jsme si měli do prvního ročníku nastudovat. On, tehdy už s náskokem v prvním ročníku, mi vyprávěl o tom, jak ve škole pitvají potkany, což mě docela fascinovalo. A koukala jsem mu na předloktí, protože to má fakt pěkné:)).

Pak už asi nebylo dne, kdy bychom nebyli spolu.


Tyhle fotky vznikly před svatbou. Byl květen 2011 a já jsem asi dva nebo tři týdny na to otěhotněla:). Jsem tam taková oplácaná, to mateřství vysává:)).





L.

9 komentářů:

  1. Krása, krása, krása! Tak takhle oplácaná bych chtěla být :-) Gratuluji a přeji spoustu společného štěstí!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No "oplácaná" asi úplně ne, ale nejsem už zvyklá na ten svůj kulatý obličej. Já jsem po dítěti vážila o deset kilo míň než tady, sice už mám pět zpátky, ale pořád je to rozdíl - což je asi věkem:). Jinak děkuju moc!

      Vymazat
  2. A my máme dnes třetí výročí svatby :-) Tak to hezky oslavte i za nás, my se smažíme v práci a pak asi upadneme do postele :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My tohle stejně neslavíme, slavíme taky to svatební - a to bude v srpnu 4. :)

      Vymazat
  3. krásny článok, prajem vam to, tiež som akurat po maturite odisla do anglicka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju mockrát! A hádám, že to byla taky obrovská zkušenost:).

      Vymazat
  4. Velká gratulace, moc vám to spolu sluší, spoustu štěstí, lásky a sil do dalších společných let. A krásné léto přeji, Markéta

    OdpovědětVymazat
  5. Luci,dnes jsem si precetla tenhle tvuj clanek a tesi me,ze mame "zase" neco spolecneho :-) taky mame s muzem vyroci vztahu stanovene podle prvniho ofiko rande :-) a na muzich miluji ruce,zapesti....muj manzel ma taky tohle misto dost sexy :-) :-) kratis mi ted dny s detmi a ctu tvuj blog misto trech knizek,co jsem si sbalila s sebou :-) krasny vikend...Martí

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!