středa 11. února 2015

11 Facts About Me


Byla jsem nominována na tuhle akci (díky Petře z My Home Style), tak teda jo:). Tohle jsem já v jedenácti bodech...




  1. První (a dost možná poslední) dítě jsem stihla ještě v 25 a jeho tatínkem a mým manželem je spolužák ze základní školy:). 
  2. Poslouchám zásadně trudomyslné písně, jsem totiž melancholik. Čím trýznivější, tím lepší. Podobně to mám i s výběrem filmů. 
  3. Asi jsem latentní hippie, neohippie nebo hipster, ale něco takového to bude. Nedávno jsem si dělala test a usvědčil mě. Každopádně, v tomhle světě žiju tak napůl, napůl v tom svém:). Ale muž mě drží zpátky. 
  4. Miluju uklizenou kuchyň a obecně mě rozčiluje, když je v bytě moc věcí a serepetiček "na očích". Naopak ve skříních mívám binčus:-D. 
  5. Od malička nemůžu sahat na určité druhy materiálů (například džínovina, plátno, juta apod.). Musím mít ruce neustále namazané krémem:). Z knoflíkové fobie jsem se ale úspěšně dostala.
  6. Cokoli dělám, vždy mě napadne, jak bych to vyfotila:-D. Až na výjimky. 
  7. Moc ráda peču, ale nesnáším vaření. Vaření je pro mě nutné zlo, pečení forma umění. Kdybych neměla dítě a manžela, asi bych nejedla, jsem totiž trochu líná se najíst. 
  8. Z filmových a seriálových hrdinů se mi vždycky líbí "bad guy". Vždycky. 
  9. Jakmile něco moc frčí, není to pro mě. Až na výjimky. Nemám ráda davové akce. 
  10. Miluju Coca Colu, kávu (klidně 4x denně a s radostí před spaním), sladké, ale bez masa bych se obešla. Docela dlouho jsem žila v představě, že šunkafleky jsou vegetariánské jídlo. 
  11. Kamkoli jdu, vždy musím být upravená, byť by to znamenalo, že musím vstát ve čtyři ráno. 

Tak a snad mě nikdo nebude brát moc vážně:). Radši nebudu nikoho nominovat, ale když mi sem napíšete nějakou tu pikanterii o sobě, tak to jistě potěší:).

Jinak mě najdete i na Instagramu.

L.

15 komentářů:

  1. :-D Jsem se pobacila. Některé body mám s tebou podobné a jiné zase úplný opak.
    Pro příklad... Bod dva by mě přivedl akorát tak do deprese a to opravdu nepotřebuju. Na pokraji deprese se dostanu běžným životem :-D
    Úchylku z bodu 5 mám taky, až na rozdíl že je to jen na jeden určitý materiál podobný sametu. Ten nesnáším a když na něj sahnu, ukroutila bych si ruce :-)
    Bod sedm - Já bohužel lína najíst se nejsem a považuju se za mlsnou hubu, takže vařím někdy i dvě jídla, aby byl spokojený jak můj muž tak i já a nevadí mi to!
    9. Zase souhlasím. Jak začne něčeho boom, já to začínám sabotovat. A ať se jedná o decoupage, nebo o ježdění na snowbouardu.
    No a další bych mohla dlouze pokračovat ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, s těma písněma s tebou souhlasím, já trpím úzkostma snad od malička, ale ty smutný písně mají prostě emoce...ach. Materiál podobný sametu zní pochopitelně, to bych se musela asi hodně namazat krémem:-D. Nejhorší jsou starý knihy, uff. Snowboard, jóga, zumba,........jojojo:).

      Vymazat
  2. ...parádní počteníčko...díky...Věrka

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké počtení a ještě pěknější fotka :-) Já zde ale raději žádné pikanterie o sobě trousit nebudu, ono už jich je i tak dost vytroubených u mě na blogu :-) Krásný večer Anička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Aničko:). Tak to budu muset víc prozkoumat tvůj blog, zatím jsem tam na pikanterie ještě pořádně nenarazila:-D.

      Vymazat
  4. tak předně úžasná fotka ... s takovým lehce znuděným výrazem " jakože když to musí bejt" ... :) ale to osobní odhalení - hudbu mám ráda podobnou - manžel tomu říká : "kníkny" protože jde většinou o tesklivé ženské hlasy.
    termín neohippie mě dostal :))))
    4. přesně ... ovšem nemám dceru, ale syna a to bývá často problém.
    body 8. 9. 10. jakbysmet.
    Luci asi jsi skvělá máma, úžasná fotografka a zřejmě i super kamarádka a tvůj blog mě moc baví !

    a zároveň vás přátele všechny zvu na mou GIVEAWAY s Arne Jacobsenem !!!! PŘIJĎTE VYHRÁT
    http://mixtumdesign.blogspot.cz/2015/02/giveaway-s-arne-jacobsenem.html#gpluscomments

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, to je můj normální výraz:-D:-D. Jojo, kníky, to je dobrej pojem:-D. Můj muž je úplně pravej opak, ten si pouští výhradně jásavé songy...hrůza:-D. Moje dítě ženského pohlaví umí udělat neuvěřitelnej bordel, ale chápu, s klukama je to asi ještě horší. Jinak moc děkuju, snad se to se mnou dá i vydržet:-D. Super giveaway!

      Vymazat
  5. Luci bezva čtení ,vtipné ;-) a znám tě alespoň o trošku více..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, já myslím, že jsem toho přiznala víc než dost:-D.

      Vymazat
  6. jééé a já myslela, že knoflíkovou fobii mám jen já...ani nevím, že knoflíky byly zařazeny do kategorie fobií... ale super, aspoň vím, že je to léčitelná forma... s tím focením to mám stejně... nedávno mi můj syn řekl, mami ty už jsi obětí toho foťáku, kvůli focení si už ani nic neužiješ... jen fotíš... no nad tím jsem se chvíli zamyslela...

    OdpovědětVymazat
  7. Bod 9! Ano! v tom se vidím. A kvůli tomu mi trvalo hrozně dlouho, než jsem si přečetla Harryho Pottera, do kterého jsem se posléze zamilovala a četla ho ještě 2x (a ne naposledy):o))
    Pečení mě určitě baví víc než vaření, líná najíst se nejsem, naopak, nejsem líná se nažrat (a posle toho vypadám:o)).

    Ad bod 5 - švagrová nesnáší dotyk sametu:o) Její syn to po ní zdědil a už jako prcek říkal ee na jednu hračku, která měla na sobě kus sametu:oD

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkná fotka... A zajímavé informace... :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Lucie, super odhalení! Díky :).

    OdpovědětVymazat
  10. Tak "Bad guy" byl u mě dost často i v reálném životě...naštěstí jsem se zavčasu vzpamatovala a ve finále je to good guy....ale ve filmech mě dostávají pořád...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!