středa 28. června 2023

Letní plány

První třešně z chaty nám vždy přivolají prázdniny. Zrovna dnes ráno jsem se bavila s paní prodavačkou v naší malé samoobsluze o tom, jak si rády odpočineme od role svačinářky. A opravdu moc se těším na ty dny, kdy budeme mít celá rodina volno a budíček nebude zvonit o půl šesté. Těším se na moře, dlouhé večery na zahradě, výlety,...

Na co se teď těšíte vy a jaké máte plány?



L.

3 komentáře:

  1. Prázdniny už pro mne neznamenají to, co kdysi. Ale stále je to období léta, na které se stále stejně těším. Velké plány už nemám, ale snažím se užívat si svým způsobem každý den.
    Tak ať se Tobě a Tvým blízkým čas prázdnin, čas dovolené vydaří.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Letní plány obvykle střádám už tak v květnu, ale stejně se to časem vše přeháže, tak jsem to letos nechala náhodě a zatím super :) Přes týden koupačka v bazénu, o víkendech samé výlety, ježdění na kole, návštěvy pražských muzeí, sezení u ohniště do noci. Za dva týdny si užiju moře a brouzdání po chorvatských ostrovech a na to se těším nejvíce.

    OdpovědětVymazat
  3. My jsme měli na loňský rok taky spoustu plánů a nakonec jsme byli rádi, že jsme jeli pod stan , stihli jsme pár výletů a byli jsme týden u babičky na chalupě. Jezdili jsme hodně na kole, to je pravda, ale jinak jsme byli u nás na zahradě v bazénu :-) .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!