úterý 18. srpna 2015

30 a 3,5

Dnes jsme slavili - můj muž má třicet let. A Emička tři a půl. Ona ale slaví vždycky. Prý jestli dostane poníka. No, to asi ne:).

Asi se budete divit, ale já jsem nepekla. Celý den pršelo, ale vydala jsem se do města. Nakoupila jsem manželovi jeho oblíbené chlebíčky a koupila jsem dort. Dort to nebyl klasický, nebyl na objednávku, prostě jsem koupila barevné zákusky v jednom stylu, jen různé příchutě. Ty se naskládaly jako dort a vypadalo to celkem dobře. Můj muž těch domácích dortů musí být už jistě přejeden:)). 

Původně jsem mu tam chtěla napíchat třicet svíček, ale zvítězila pompézní fontána:-D.

...

Potěšila mě paní prodavačka v cukrárně, která po zmínce o manželových třicetinách podotkla, že je mezi námi asi větší věkový rozdíl. Tomu jsem se podivila. Ona si prý myslela, že je mi sotva dvacet:-D. Já sice na fotkách vypadám starší než ve skutečnosti, ale dvacet?? Vážně?:-D Tak jo, poděkovala jsem za zpříjemnění dne. 

...

Oslavenec, ač z práce unaven, měl radost. Příští rok tenhle milník čeká mě - a vůbec se netěším. 



L.

10 komentářů:

  1. No jo, Luci, jsi kočka největší!!! A taky jsem se na tenhle milník netěšila, ale už jsem v polovině další desítky, takže si teď říkám, že třicet byl vlastně super věk :-) A bude hůř :-) A přeju všechno nejlepší! Teda vlastně to nejlepší už Tvůj muž má - vás dvě, holky :-) A přeju taky pořádný kopec zdraví, štěstí, klid, lásku a pohodu... o tom je život :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reni díky, k vzhledu já se moc nevyjadřuju, protože se sebou asi nikdy nebudu spokojená, ale je to trapný pořád opakovat:). Ale mohlo by být hůř a sama načínáš to zdraví, tak to je samozřejmě hlavní a myslím na to každý den. My dva si tuhle křehkou stránku života hodně uvědomujeme. Mockrát děkujeme!

      Vymazat
  2. Třicítka je fajn, žádné strachy. Jen to pak letí čím dál rychleji:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě! Jinak určitě, s blížící se třicítkou jsem spokojenější než kdy jindy a je to krásnej věk, ne že ne.

      Vymazat
  3. Obidvom oslávencom srdečne blahoželám. Ja si spomínam len na svojich 25. Pracovala som v kolektíve, kde som bola najmladšia. Každý mi tých mojich 25 úprimne závidel. Mne sa to tam niekde zastavilo. Vôbec sa necítim na svoj vek. Ale je fakt, že po 30. to ide míľovými krokmi. Každý vek má však svoje čaro. Len nech sme zdraví.
    A ďakujem za komentár u mňa na blogu. Pásikované návliečky som si objednala i ja, len modro-biele. Prišli mi naraz s bodkovanými a obidvoje sú tak pekné, že som sa nevedela rozhodnúť, ktoré skôr navliecť. Pekný deň. Andrea

    OdpovědětVymazat
  4. Lucie gratuluji oslavencům! A přidávám se k těm co jim a 30 a víc nevadí, ba naopak! Užívejte!

    OdpovědětVymazat
  5. To vypadá na moc hezkou oslavu! Takovou komorní, lidskou, žádný přehnaný fanfáry... (i když nějaká zřejmě větší "ofiko" asi bude?) Mně ostatní často taky hádají méně let, když jsem byla mladší, tak mě to štvalo, ale teď je to fajn ;-). Naposledy mě (i kolegy v práci) pobavil lektor při školení, když mě oslovoval "slečno" :-) - to mi už dlouho nikdo neřekl :-D...
    V.

    OdpovědětVymazat
  6. Luci, třicítka byl skvělej milník, nejlepší věk a nemůžu se dočkat 35 :-D já absolutně podporuju Marianne heslo Život začíná po třicítce:) takže žádný strach :) Gratuluji muži!! Katy

    OdpovědětVymazat
  7. Všechno nejlepší oslavencům! Třicítky se nebojte, prostě jednou přijít musí :-) Vypadáte nádherně a mladě a to se číslem nezmění.
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  8. Milník tento rok přešel a já mám pocit, že z vždy nejmladší, jsem už ta starší.
    V práci kolem mě samé 24-28, ale naštěstí mi můj věk nikdo něvěří.
    Někdy i já sama. A o tom to je :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!