pondělí 2. března 2015

Zrcadlo

Dnes to nebude o jídle, ale ukážu vám zase něco z interiéru. Poslední dobou jsem nic moc nekupovala a nedekorovala, soustředila jsem se na něco jiného. Ale tenhle kousek už mám vlastně delší dobu a ani jsem se s ním nepochlubila. Jistě mnozí z vás znají povedenou Ikea PS kolekci pro rok 2014. Tohle zrcadlo jsem si přála delší dobu, nakonec jsem ho dostala od blogerky Terezky, výměnou za menší foto služby:). Zrcadlo mě překvapilo tím, že je celkem veliké, ale je maximálně užitečtné. Můžete tam navěsit brýle, hodinky, dolů dát prstýnky, šminky, cokoli... 







Láká mě představa, že bych zrcadlo doplnila tímto organizérem od Umbry, co myslíte? Nevím, jestli bude ladit odstín dřeva... Ale jak vidíte, současný organizér z Tchiba byl provizorní a nehodí se vůbec. Máme celkem prostorné skříňky pod umyvadlem, ale přece jen mám pár věcí po ruce. 


Hezké pondělí! 

L.

6 komentářů:

  1. Zrcadlo i organizer od Umbry super...za me palec hore! :)))

    OdpovědětVymazat
  2. I mě překvapila velikost toho zrcadla, ale je super a organizér taky. My jsme se rozhodli předělat koupelnu, výhledově, takže taky budu pak přemýšlet, co a jak :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Luci, je nádherné, a ten organizér k němu bude určitě "pasovat" !!!! Marki

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!