sobota 21. ledna 2017

Život je krásný

V lednu mám obvykle méně práce, tak už se tradičně snažím trochu víc zapracovat na albech. A zrovna mě k tomu nakopla i Anička z mého oblíbeného eshopu PaperoAmo, když mi s předvánoční objednávkou poslala nové Project Life kartičky navržené Lucií Barabas. Mají název Život je krásný a jsou opravdu moc hezky vyvedené, barevné, optimistické. Mockrát za ně děkuji, udělaly mi velkou radost.

Mám ke svým fotkám ráda tento font, hezky to koresponduje. Však i mé foto logo je podobné. 

Už se těším, až je založím, ale nejdřív musím objednat nové kapsy do alba. Poučena uplynulými lety, už se nebudu snažit o variabilitu kapes, ale objednám maximálně dva designy. Nebude to tak pracné. 






Doufám, že si užíváte víkend. Nás zastihla nemoc, kterou slečna opět donesla ze školky. A to jsme se zrovna chystali sáňkovat.


L.

8 komentářů:

  1. PaperoAmo produkty jsou bajecne, mam je take moc rada. Brzke uzdraveni preju, take marodime, je to otrava:-(. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem koukala na článek, tak se držte! Já bych tam koupila úplně všechno! Vždycky jsem měla slabost pro věci z papírnictví, ale tady to dostává nový rozměr:).

      Vymazat
  2. Jsou krásné, já teď chtěla objednat kapsy-pro své první album, ale vůbec nemají už jakou dobu =(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkuste jim napsat, že o ně máte zájem. Nemívají velké skladové zásoby, ale rádi objednají z USA a myslím, že je to tak do dvou týdnů, většinou... Taky jsem teď prosila o přiobjednání těch kapes. Chtěla jsem od Becky design A a D.

      Vymazat
    2. Děkuji moc za odpověď, už jsem jim napsala =) A ještě jsem se chtěla zeptat jakým způsobem, systémem si ty kapsy skládáš. Už před vyvoláním fotek si nějak skládáš kartičky, co už máš a pak už přesně vyvoláváš počet fotek v těch rozměrech?

      Vymazat
  3. Jsou krasne a alba s kapsama uz jsem u par blogerek videla. Rada bych objednala take nejake. Zatim lepim fotky do albumu, ale dcer e brzy dojde... poradite mi, kam na ne chodite? ;) dekuji moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám klasická alba moc ráda. Mám takhle udělané svatební. Nakupuju ve zmíněném PaperoAmo, tak koukněte a nebojte se jim napsat o radu. Taky nemívají vše skladem, ale ochotně objednají (viz komentář před vámi).

      Vymazat
    2. Děkuji, nakonec jsem objednala kapsy a album z Davony, ale na PaperoAmo kouknu na ty vkládací cedulky a tak... :) Děkuji za radu. Dnes album přišlo a kochám se. Hned jsem objednala i kopu fotek. :)

      Vymazat

Děkuji za komentář!