neděle 26. června 2016

Pohodlně

Už několik let nakupujeme online a necháváme si jídlo vozit domů - až ke dveřím bytu. Jakmile se u nás ve městě tahle možnost naskytla, hned jsme jí využili. Dcera byla batole a nákupy s ní byly horor. Ale mnohem víc nám vždy šlo o úsporu času. Navíc si doma všechno pečlivě vybereme, přečteme složení, využijeme akcí a i ušetříme. 

Jako první u nás s dovozem začal velký řetězec, což bylo (a pořád je) fajn, ale tam je nedostatek těch bio a farmářských produktů z regionu. 

Takže jakmile k nám začal vozit jídlo KOLONIÁL, s mužem jsme zajásali a hned začali službu využívat. Já jsem moc spokojená a ráda jim udělám reklamu, aby nám tu služba dlouho vydržela;-).

Zkuste nákupy s Koloniálem taky, teď se slevou 200Kč, která je platná v případě, že nakoupíte minimálně za 700Kč. Stačí zadat kód "NAPIKNIKSLUCIÍ". Akce platí do 17. 7. 2016.





Nakupujete online, nebo pořád vyrážíte do obchoďáků? My se se slečnou občas vypravíme do místní sámošky, ona to tam prostě miluje:-D. A já ještě sem tam do nějakých hradeckých speciálních obchůdků. Ale obecně nakupuji z 95% přes internet. 

L.


2 komentáře:

  1. Luci, ani nevis, jak ti zavidim...po tehle sluzbe verejne touzim uz nekolik let a u nas se asi nikdy nerozjede :-/...takze kdyby ta moznost byla, nakupuji jedine tam;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, to věřím...ohromná úspora času, nervů, ale i peněz. Teď jsem párkrát nakupovala fyzicky, páč se mi to nějak blbě sešlo, ale už zase jedu online... Tak snad tu možnost do budoucna budete mít taky!

      Vymazat

Děkuji za komentář!