neděle 5. června 2016

Na léto

...jsem nás už trochu vybavila. Teď nemám na mysli žádné stylové oblečky (ty jsem taky nakoupila, ale o tom až příště). Máme opalovací krémy, repelent, klobouky, brýle, vhodné obutí a něco pro zábavu.



I když máme doma princeznu a sukni téměř nesundává, nemůže mít pořád střevíčky. Jako každý rok jsem pořídila šikovné boty na chalupu, kratší přesuny, ale hlavně k vodě, prostě nazouváky. Je to značka Coqui a máme je z eshopu Proděti.cz. Jsou krásně lehké a přijde mi, že voní:)). Tenhle typ obuvi jistě všichni znáte. Na občasné nošení k určitému účelu jsou to opravdu vděčné boty. Můžu doporučit. 


Do školky, a nejen tam, jsem pořídila ještě tyhle od značky Loap. 


Jestli se něco neomrzí, tak jsou to bubliny. Šikovný bublifuk na baterku, který tvoří stovky bublin bez práce, jsem koupila za pár korun v obchodě Pepco. A měli i litrovou náhradní náplň. 



Naše dítě miluje sport, hlavně pokud jde o míčové hry. Je šikovná a už si docela obstojně zahrajeme líný tenis nebo badminton. Pálky máme z místní sámošky:)), ve sportovkách jsme pak koupili i hokejky. 



A na chatu se budou hodit i vodní bomby!


Ještě mám v plánu přikoupit frisbee a pár dalších hraček a her na zahradu a do vody. Pokud máte nějaký dobrý tip, sem s ním:).

L.

1 komentář:

  1. U nás léto znamená stříkací pistole. Cákání vodou bavilo i mě jako dítě, takže svoje děti chápu a ráda se taky zapojím:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!