čtvrtek 30. června 2016

Melounová sezóna

...je v plném proudu. Těšili jsme se na ní! A já se těšila na džbán z kolekce Fiorita od značky Leonardo. Koupila jsem vysoké sklenice, pak mísu, pak sklenice menší, no a ještě zbýval ten džbán. Popíjíme z něj jen tak vodu, domácí bezovou šťávu, ledové čaje... Ta kolekce je taková masivní, ale mně to právě vyhovuje. Vím, že se v myčce nemusím bát.






Dnes je poslední školkový den. Uteklo to. Jsem s naší školkou moc spokojená, jsem moc vděčná za milé paní učitelky, které děti učí nové věci, vždy se usmívají, vždy poreferují o tom, co se dělo (zvládněte to při tom počtu dětí!), prostě je to o lidech. Za chvíli si slečnu vyzvednu, předáme dárky a pak až v září... Prostě začínají prázdniny. Pro mě pracovní, ale stejně mám ten pocit...

L.

2 komentáře:

  1. My byli dnes ve školce naposledy... takže mám nostalgickou náladu, normálně je mi to líto :-) Džbán a skleničky jsou krásné, vypadají i celkem nerozbitně, jak je to to silné sklo, což je určitě výhoda! A melounovou sezonu miluju! Po začátku jara je to pro mě jedno z nejlepších období... blíží se prázdniny, léto, teplo, pohoda, co si přát víc :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děsím se dne, až to bude ve školce naposledy. Škola je pro mě strašák a vím, že to uteče jako voda. Tak si hlavně užijte zbytek prázdnin!

      Vymazat

Děkuji za komentář!